PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Panacea (de), R.A.W. aka Bboy3000 (usa), T-Breakz (BabeLN + live band), P.No (It), Beast 67, Freakox

2nd stage - Rich, Basstien, Gasr, Warsheek
Live:
Me3iah
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 80 czk, poté 100 czk
Line-up:
21:00 – guest
22:00 – T-Breakz
23:30 – R.A.W. aka Bboy3000
01:00 – Panacea
02:30 – P.No vs. Beast 67
05:00 – Freakox
06:00 – end
 
 
Poslední informace k páteční Drumstation + line up
Panacea headlinerem další Drumstation

Nadcházející díl Drumstation, který proběhne 27. dubna v pražském klubu Cross, se ponese v duchu tvrdých beatů. Drumstation crew si pro vás přichystala hned dva velice zajímavé zahraniční hosty. Prvním z nich bude světový král tvrdých beatů, DJ a výborný producent Panacea (Position Chrome, DE), jako druhý je pozvaný jeden z nejrespektovanějších amerických ragga DJů  R.A.W. aka BBOY 3000. O jeho kvalitách svědčí pravidelné vystupování po celém světě a více než 35 vydaných vinylů.

Českou podporu obstará na hlavní stagei unikátní projekt T – Breakz, což je projekt Babe LN s živou kapelou, set česko-italského DJe P.No, či residenta Beasta 67.

Miniprofil Panacea:
Panacea, vlastním jménem Mathias Mootz, v drumandbassu nejslavnější německý producent, pracuje na svém osobitém zvuku již řadu let. Jeho dovednosti dokáží přinést neuvěřitelné spojení hardcore techna, drumandbassu, junglu a industriálu.

Je jednou z dominantních osobností německého labelu Position Chrome. Za jeho kariéru se mu podařilo vydat přes 20 desek a 5 alb, z čehož za jeden z největších úspěchů považuje jeho debut „Low profile darkness“, kterého se prodalo  přes 12000 nahrávek. Panacea však neskládá jen drumandbass, ale i spoustu dalších stylů, převážně electro a neo-industrial, který produkuje pod aliasy Squaremeter, Disorder, Warface a další.. Pokud holdujete tvrdším odnožím drumandbassu, neměli byste jeho pražskou návštěvu zmeškat!

Pokud chcete doplnit informace o americkém Dji BBOY3000, který na Drumstation vystoupí v rámci jeho evropského turné, podívejte se na jeho Myspace profil: http://www.myspace.com/bboy3000

Na druhé stage vystoupí zástupci Bass Beast (Basstien a Rich), Masive Elementz (Gasr, Warsheek) a FCK Teka (M3ssiah).

Pro více informací navštivte domovskou stránku akce Drumstation  - http://www.badpoint.cz/drumstation . Tuto akci pro Vás připravuje Drumandbass.cz a Cross club.

Asi nejpříjemnější zprávou je, že se nám podařil vstup srazit na co nejmenší, dá se řící až směšnou, hodnotu. Do 22:00 zaplatíte pouhých 80,- Kč, potom 100,- Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016