PARTYINFO

 

HVĚZDY NA CHMELU

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Nová Chmelnice
DJs:
Chocky, Drahota. Moskito
Info:
hvezdynachmelu@email.cz
 
 
Exit Chmelnice má novou houseovou noc

Vážení studenti, mladí lidé, přátelé a milovníci house music!

Dovolte nám, vás všechny informovat o pravidelných house večírcích v klubu EXIT Chmelnice - sídlící na Žižkově v Koněvově ulici č.p. 219, které pro vás připravil matador pražské housové scény - dj Chocky ve spolupráci se serverem Housky!cz.

Naším primárním cílem je bavit lidi hudbou.

Proto během měsíce dubna, respektive každou dubnovou sobotu budete mít možnost si přijít zapařit na čerstvé house rytmy, kde se kromě djů Chockyho (Prahell) a Drahoty (Chateau Rouge) představí, co by speciální hosté djs Moskito (již tuto sobotu 14.04.), dále pak Petr K (21.04.) a Petr Braun (28.04.), všichni léta hájící barvy pražského klubu Radost FX.


DJ Moskito
se řadí mezi první začínající DJs v Praze. První set odehrál v klubu Lisboa a nesl se ve stylu speed garage. Od té doby si zahrál téměř ve všech klubech v republice. V minulosti patřil pod křídla agentur Vinyl Rythm, Wax a RoxyDust, v současnosti se o něj stará booking Sunshine People. Kromě djingu se věnuje hudební produkci, skládání vlastní hudby, převážně tanečních stylů jako je deephouse, tribalhouse, funkyhouse, latino, d'n'b', hip - hop a v nemalé míře i skládání znělek a hudby k reklamám, filmům, internetu. S nocí Discotheque několik let rezidentem pražského klubu Mecca.Vystupoval po boku světových hvězd jakými bezpochyby jsou: Pat Heart, Ben Watt, Jooost Van Bellen, Basement Jaxx, Groove Armada, Crazy Shaun, Terry Francis, Bob Sinclair, Jeno Paulette, Brian s, Dj Tonka, Silicone Soul, Junior Sanchez, Eric D. Clark, Damon Burnet, Mary Sol, Swayzak další.

Bohatě zásobené bary, šatna, masivní zvuk, spousta prostoru a good music pro dívky a studenty (s platným studentským průkazem) ZDARMA, ostatní za lidovku, 90 Kč.

www.tech-house.cz
www.exitchmelnice.cz
www.myspace.com/hvezdynachmelu

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016