PARTYINFO

 

HVĚZDY NA CHMELU

Datum konání:
28.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Nová Chmelnice
DJs:
Chocky (prahell), Drahota (chateau rouge), Petr Braun (radost fx)
Popis:
start 21:00, vstup 90 czk, studenti zdarma
 
 
Hvězdy na Chmelu v sobotu v EXIT Chmelnice
Fandové house music by se museli patrně roztrhnout, když by chtěli v matičce stověžaté stihnout všechny houseové večírky... Ale jestlipak už se fandové house music byli podívat v bývalém Junior Clubu Chmelnice? V jeho nástupci Exit Chmelnice totiž od dubna probíhá každou sobotu párty Hvězdy na Chmelu, která je zaměřena právě na tento styl! A hvězdné trio protentokrát? Drahota, Chocky a Petr Braun... Zamiřte na průzkum!
 
Vážení přátelé, studenti, mladí lidé a milovníci house music! Již tuto sobotu 28. dubna od 21 hodin se odehraje další díl ze série “Hvězdy na Chmelu“, tentokrát s hostem PETRem BRAUNem z pražské Radosti FX (hraje od roku 1993), kterého můžete znát díky jeho bývalým Brownies (Mecca), Sushi (Roxy), Disco 2001 & Bliss (Radost FX), nebo díky jeho povedené produkci (Bubák, Zizkoff…). Momentálně pracuje na založení společného labelu s djem Lucasem (Roxy) – Nightphunk records.

Co by rezidentní djs vystoupí showman a herec v jedné osobě dj Chocky (Prahell) a dj Drahota (Chateau Rouge).


DJ Braun
- se za gramofony se porvé postavil v roce 1992. Od roku 1993 pravidelně vystupuje v legendárním pražském klubu Radost FX a stává se tak jedním z prvních residentů tohoto klubu po boku Loutky, Bidla a Viléma.V nasledujicich letech hral téměř ve všech klubech v Praze a cele České Republice a na slovensku.

V poslední době hral v klubech-Klub RA Goteborg, Sweden, Tantra Marigot (St. Martin, Caribbean), Distillery, Germany, Klatka Warsaw, MegaClub Katovice (Poland) Glamour (Treviso, Italy), Braun se objevil i na několika hudebnich festivalech, mimo jiné Open Air Field 2001, Machac 2002 a Summer of Love 2003a filmovych festivalu Karlovy Vary 2003 a Era Nowe Horizonty2004,Ciesyzn Poland DJ Braun vystupoval po boku celé řady světově uznávaných djs jako jsou Asad Rizvi, Dj Buck, Joeski, Onionz, Terry Lee Brown Jr, Dave Angel, Circulation, Jess, D'Julz, Junior Sanchez, Jaydee, Dimitry , Marcello, Dj Paulette, Dj Linus, David Alvarado, dj Richard, Joost Van Bellen(host na SPEEDFReaks),dj Paco,Richard Sen, Nathan Coles, , a mnoho dalších.

Od roku 2001 se věnuje také hudebni produkci, spolupracuje s DJ Lumierem, Gonzou, M.Haberlandem, Merseym a Moskitem . V roce 2002 vychazi na labelu Beeswax jeho remix Moskitovy skladby "Me gusta el Telefonico." O rok později debutuje se svým prvním singlem Bubák na slovenskem labelu Benchmark recordings,který se objevil i na nekolika cd kompilacích a sklidil pochvalné recenze v zahraničním tisku. Pod pseudonymem LUBR, za kterým se skrývá společně s DJem Lumierem jim vyšel na jaře 2004 track "Zizkoff life" na kompilaci Nightphunk. Poslední release bude vycházet na podzim 2005 - remix pražské skupiny Sci*fi*Psi - First Fuck.

Bohatě zásobené bary, šatna, masivní zvuk, spousta prostoru a good music pro dívky a studenty (s platným studentským průkazem) ZDARMA, ostatní za lidovku, 90 Kč.

Těšíme se na Vás !

www.exitchmelnice.cz
www.myspace.com/hvezdynachmelu
www.tech-house.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016