PARTYINFO

 

PIG FEST 10 WARMUP

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Granit
DJs:
Lookshot (pigs production/www.freewebs.com/lookshot), Mind (www.djmind.net), Drex (www.djdrex.com), Chris Diaz (www.chris-diaz.info), Zip (md production), Sammuell Benx
Info:
http://www.pigfest.cz
lookshot@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Warm up party ke květnovému Pig Festu
 
 
Protože se desáté narozeniny prasátka už nezadržitelně blíží, je třeba se pořádně rozehřát. Pro nedočkavce je proto týden před velikou oslavou připravený přípravový kemp jménem Pig Fest 10 WarmUp. Ten se uskuteční 11. května 2007 v klubu Granit v Plzni (Sokolovská 74, komplex Atom)
Na PF10 WarmUp byli pozváni DJs z Plzně a okolí, které dobře znáte, což kamarádskou prasátkovskou atmosféru  jen umocní.

Za pořádající prasátka zahraje DJ Lookshot, který si připravil dva sety, jeden ve 'svém' pojetí techna - rychlý groovy:), který bude znít okolo půlnoční hodiny a jeden speciálně pro prasátka, která mají rády hardtechno, a ten bude k slyšení nad ránem. Další skvělí DJs z okolí Plzně, kteří na Warm Upu zahrají, jsou Mind se svým specifickým progresivním pojetím techna, Drex, který umí své techno zahrát i ze tří gramofonů, Chris Diaz se svým temným atmosférickým a úderným technem, Sammuell Benx, Plzeňský technorozsekávač rovněž se širokým záběrem a Zip, který umí zahrát set od industriálního techna až po progressive.

Tahle kalbička pro prasečí nedočkavce proběhne, jak již bylo řečeno, v Granitu, 11. května, odstartuje ve 20 hodin středoevropského času a skončí nejdřív v pět ráno. Ale když budete chtít, budeme hrát dál.

Za Pigs Crew Lookshot

weby djs:
www.pigfest.cz
www.freewebs.com/lookshot
www.djdrex.com
www.djmind.net
www.chris-diaz.info

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016