PARTYINFO

 

HOUSE ČÁRY ’07

Datum konání:
30.04.2007 - pondělí
Místo konání:
Beroun - kemp Plešivec
DJs:
Shrewd Sound System (Dave & Bassy, flavor recs., uk), Theo Tag (uk), Face (techno.cz), M&gors Sound System (Efka & Tomáš & Jirka & Roman & Vilda), Quadrant Sound System (Kel & Kev), Sui Sound System (Picard & Jumbo)

dnb stage - NSS Sound System (Cakry & AHZ & MC Wetron)
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk, možnost ubytování za 150 czk/os (omezená kapacita), bar
 
 
House Čáry ’07 v campu Plešivec u Berouna
 
 
Po několika výpadcích se k Vám opět vracíme s deep houseovou akcí Čarodějnickou, která se kdysi se železnou pravidelností odehrávala u města Berouna, v kempu zvaném Plešivec, zaštítěná vždy prfláklou partičkou Fuzzy Logic sound system.

Letos se akce znovu odehraje tedy a to za účasti hostů to vážených zahraničních. Shrewd sound system – free partička z Lincolnu - rozpoutá svůj pekelný deep house po půlnoci. Po nich zatopí pod kotlem Londýnský Dj Theo Tag. Zbytek noci čertovské vyplní podobně to laděné beaty starých známých ďáblíků z M&gors a Quadrant sound systemů, doplněné o 2 pekelníky z party Sui sound system.

Vězte, že i pro ty z vás, kteří spíše přednost dají beatům nepravidelným, máme peklo druhé kategorie kde čáry máry připraví kouzelníci z NSS sound systemu.

Tak nastartujte košťata a přileťte pomoci nám rutiku způsobiti ať ta zima dá už pokoj a jaro léto přivítáme společně a jinak nepůjde to, než přece muzikou.

A ještě podotknouti třeba, že Shrewd sound system ochutnati můžete v baru zero v sobotu 28.4. a týž den přesunouti se pak na Bukanýr houseboat můžete, kde zase Theo Tag peckovati bude v rámci noci Underground DiY.

Navigace: Dálnice D5 na Plzeň, exit 14 na Beroun-centrum, za kolejemi doprava Lidickou ulicí, dále po hlavní až ke kempu

Více info a ochutnávky najdete zde:
www.myspace.com/shrewdsoundsystem
www.myspace.com/theotag
www.myspace.com/magors
www.quadrantsoundsystem.co.uk

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016