PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Lucas Hulan (roxy/myspace.com/lucashulan), Adam Cloud (studio54/housexit/myspace.com/djadamcloud), Shkobiss (housexit/aiffel rec.), Marshall (housexit), Katie (housexit)
Popis:
start 22:00
 
 
Klubovka Base s Lucasem Hulanem
 
 
Adam Cloud & Shkobiss si pro Vás připravili, již 4-té pokračování povedeného mejdanu s názvem Base. Po minulých večírcích kde si zahráli DJové Tripmain, Eagle, Pete Walk a Veekay, si tentokrát pozvali zkušeného DJe Lucase Hulana z Roxy bookingu.

Lucas v současné době patří mezi Top české House DJs. Zahrál si ve většině českých klubů a na všech důležitých letních festivalech jako jsou: Creamfields, Sumer of Love, Mácháč, LPC a jiných outdoorových parties. Lucas si také zahrál v zahraničí (Londýn, Švédsko, Polsko a Slovensko) V současné době má rezidentní noc Nightphunk v Roxy. Na Basu se od Lucase můžete těšit na pořádnou dávku House music.

Dále se můžete těšit na melodický Electro pumping set v podání rezidentů noci Adama Clouda a Shkobisse. Celou noc pak doplní půvabná DJka Katie a sexy DJ Marshall.

Base bude spojen s oslavou narozenin naší Magdy!!! Takže se můžete těšit na pořádný mejdan a kdo nebude mít dost tak má možnost ukončit to ve Studiu 54. Co dodat? Snad jen taneční střevíce sebou!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016