PARTYINFO

 

SOURMIX

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Perfect Club
DJs:
Pete Walk (clearvision.cz), Adam Cloud (myspace.com/djadamcloud)
Info:
http://www.perfectgroup.cz
Popis:
start 22:00, vstup do půlnoci zdarma, poté 50 czk
 
 
Pete Walk a Adam Cloud uvádějí novou noc SourMix
 
 
V sobotu 21.04.2007 Vám Pete Walk a Adam Cloud představí novou klubovou noc s názvem SourMix, která se uskuteční v příjemných prostorách klubu Perfect. Můžete se těšit na noc plnou pulsujících rytmů electra, progressive a trancu. Pete Walk a Adam Cloud zde předvedou speciální show v podobě netradičních mixů a společného vystoupení.

Budou zde pro Vás připraveny slevy na vybrané drinky:
Jim Beam Cola – 55,- Kč
Mojito – 95,- Kč
Cuba Libre 85,- Kč
Křídla /vodka Absolut s Red Bullem – 75,- Kč

Dále budete mít možnost zdarma ochutnat spiced chicken wings s nachos a dipem. Tak neváhejte a přijďte se pobavit na tento jedinečný mejdan!!!

Pete Walk donedávna známý jako DJ Prochy hraje na české taneční scéně od roku 1998. zahrál si po boku DJs jako Duncan Forbes, Jim Masters, Judge Jules aj. Je stálým rezidentem party Steam, která se pravidelně objevuje v klubu Duplex, který patří mezi ty vůbec nejvýznamnější a nejnavštěvovanější v Čechách. Dále je pak pravidelným hostem na party v klubech jako je Roxy, Mecca, Vertigo, liberecký Liquid a dalších. Pete Walk je také stálým rezidentem klubu Studio 54. V současné době se podílí na přípravě party Amazing City, kde 13.04. v T-Mobile aréně vystoupí Paul Oakenfold.

Adam Cloud hraje od roku 2000 a měl možnost si zahrát s DJs jako Valentino Kanzyani, Felipe, Natasha Urman, Thomas Shumacher aj. Adam je rezidentem a zároveň organizátorem pravidelných parties Base v Pekelným baru, nebo HouseXit v Anubisu. Podílí se také na přípravě warm up parties k Amazing City. Patří taktéž k rezidentům klubu Studia 54 a můžeme ho vídat například v klubu Roxy, Mecca, Duplex, ale také v klubech mimo Prahu nebo na Slovensku.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016