PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Sense, Maria.N, Diome
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 40/70 czk
 
 
Fresssh! v plzeňském klubu PH+
 
 
Dubnová edice party FRESSSH! bude již osmá v řadě a po dlouhé době Vás budou celou party provázet pouze čeští djs. To ale neznamená, že bude méně zábavy, naopak, Plzeň navštíví skvěle sehraná dvojice originálních djs s více jak deseti lety zkušeností. Z Hradce Králové dorazí mistři hravé house music, djs Sense a Maria.n a všem v PH+ ukážou jak se tančí „Boca Chica“. Že neznáte? Nevadí, o tom to je.. to je fresssh!

Už bylo řečeno, že hosté z východu Čech si libují v hravé house music, přesněji řečeno jejich oblíbený styl zní jako funky-latino-deep house, s gejzíry živých nástrojů a celým sborem vokalistek všech hloubek a barev. Tento divoký koktejl pánové servírují každý měsíc na své pravidelné noci Boca Chica, která funguje v Hradeckém klubu Event již od roku 2002.

Kromě této nesmrtelné akce mají oba djs ve svých kalendářích zapsanou řadu jiných mejdanů na festivalech a v klubech celé naší země.. Sense a Maria.n jsou fresssh! O tom, že 20. dubna se v PH+ ukáže i dj Diome snad není ani nutné informovat, ale pro jistotu to uděláme, takže.. Diome je taky fresssh!

Samozřejmostí je již i perfektní klimatizace klubu a nemůžeme zapomenout ani na originální projekci a stylové dekorace. Takže v pátek 20.4. na viděnou v PH+, přijďte..a budete fresssh!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016