PARTYINFO

 

NOC U MERKURA - BREAKBEAT EDITION

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Žlutý pes
DJs:
Kaplick (breakbeat.cz), Mc Vaant, Mr.Pupitz, Hech, Mífa (bonga), Lucky Bob
Popis:
vstup 79 czk
 
 
DJ Kaplick hostem Noci u Merkura + soutež o volné vstupy
 
 
DJ Kaplick
Kaplickovy sety ve své taneční podobě jsou především progresivněji laděné, ovlivněné zvukem labelů jako Marine Parade, Acetate či Kilowatt. Ovšem dočkat se můžete v podstatě i jakéhokoliv jiného zvuku současného tanečního breakbeatu, protože věří že čerstvost tohoto stylu je právě v jeho různorodosti. Rád také, pokud k tomu dostane příležitost, potěší i ucho posluchačovo chilloutovými breaky plnými ploch, příjemných beatů a ragga vokálů.

Jako DJ hrál na akcích s většinou zahraničních breakbeatových hvězd, které se dosud do Čech podívaly - výčet obsahuje jména jako Adam Freeland, Rennie Pilgrem, B.L.I.M., Elite Force, DJ Hyper, Lee Coombs, Koma + Bones, Aquasky vs Masterblaster, FC Kahuna, Freestylers, Krafty Kuts, Tayo, Mutiny...

Člen crew@breakbeat.cz, Roxy bookingu..

Projekty a residence:
V současnosti připravuje s Josefem Sedloněm na pražském Radiu 1 pořad Breakbeat Conference zaměřený výhradně na breakbeat. Je residentem největší pravidelné breakbeatové klubovky - Breaksome v Roxy , Funkilla v Castě v Liberci a Broken Beatz na Flédě v Brně.


Soutěžní otázka o 2x čtyři vstupy na Noc u Merkura

V pátek 13.4.07 hostil Kaplick na své rezidentní akci Breaksome v Roxy jedno známé jméno z labelu Finger Lickin. Jedná se o:

a) Krafty Kuts
b) Drumattic Twins
c) Soul Of Man

Odpovědi posílejte emailem na info@umerkura.cz do čtvrtka 19. dubna.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016