PARTYINFO

 

CYBERNIGHT

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Semilaso
DJs:
Marco V (nl), San (nl), Aston Martin, Typhone, Bon Finix, Michael Burian, Michal Poliak aka BB Mike, Martin Hloch
Popis:
start 20:00, vstup 250/350 czk
Line-up:
Aston Martin
Typhone
Bon Finix
Michael Burian
Marco V
Michal Poliak (aka BB Mike)
San
Martin Hloch
 
 
 
DJ San & Marco V v rozhovoru k zítřejší Cybernight Michael Burian má pro Cybernight připravený energický set
Cybernight s Marcem V bude 18. května v Semilassu
Tranceové májové osvěžení v podobě taneční akce pod názvem Cybernight s podtitulem Michal Poliak´s Resident Night, čeká brněnské i přespolní clubbery 18. května 2007 v brněnském Kulturním centru Semilasso, Palackého třída 126.
 

Akce plně nahrazuje původně avizovanou párty v klubu Fléda. Návštěvníci tak nepřijdou o očekávaného headlinera Marca V z Holandska, který během své více než patnáctileté kariéry absolvoval nejprestižnější taneční události po celém světe a v současné době patří mezi nejžádanější světové producenty nejen progressive a trance, ale i tech trance a techna. S Marcem V do Brna zavítá jeho neméně populární krajan Dj San, dříve známý také pod pseudonymy Solid Sessions a SanProject. Také San patří k současným špičkám světového dýdžejingu, jeho popularitu dokazuje mj. i to, že na svých remixech spolupracoval s takovými osobnostmi světové taneční scény, jako je Armin van Buuren, Alice Deejay či Rui Da Silva.

Další hvězdou večera bude dnes nejpopulárnější domácí hvězda trance a progressive Michael Burian. Jak vyplývá z podtitulu akce, jedním z vrcholů májové Cybernight bude křest nového vinylu Michala Poliaka pod symbolicky mnohovýznamovým názvem World Republic. Uvidíme, a hlavně uslyšíme, čím nás tento populární moravský dýdžej - a dnes stále častěji i producent - překvapí tentokrát. Zbývajícími částmi jarní noci vás provedou neméně oblíbení Djs Bon Finix, Martin Hloch, Typhone a Aston Martin. Za kvalitu zvuku se zaručí zvuková aparatura a režie firmy Marcel Audio.

Začátek akce je ve 20.00 hod., ukončení je plánováno cca v 7.00 hod. ráno. Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji na www.rave.czwww.techno.cz, Indies, nebo přímo v KC Semilasso v ceně  250 Kč, na místě pak za 350 Kč. Za vstup  do VIP prostoru zaplatíte v předprodeji 450 Kč, na místě pak 500 Kč. A dobrá zpráva nakonec pro ty z vás, kteří si již zakoupili lístky na původně avizovanou Cybertronic party v klubu Fléda. Vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti i na CYBERNIGHT do KC Semilasso, a mají charakter VIP vstupů.

 
Marco V se chystá v květnu do Brna

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016