PARTYINFO

 

CYBERNIGHT

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Semilaso
DJs:
Marco V (nl), San (nl), Aston Martin, Typhone, Bon Finix, Michael Burian, Michal Poliak aka BB Mike, Martin Hloch
Popis:
start 20:00, vstup 250/350 czk
Line-up:
Aston Martin
Typhone
Bon Finix
Michael Burian
Marco V
Michal Poliak (aka BB Mike)
San
Martin Hloch
 
 
 
DJ San & Marco V v rozhovoru k zítřejší Cybernight
Páteční Cybernight v Semillasu nabídne celou řadu kvalitních progressivních DJů a my vám dnes přinášíme rozhovor s těmi, kteří to budou mít do Brna trochu dál než ostatní. Odpovídali Holanďani DJ San a headliner celé akce - Marco V.
 
DJ San

Jsi součástí mezinárodní elity DJů, pracuješ s lidmi jako jsou Armin Van Buuren, Rui da Silva, Alice Deejay a další. Jaká byla cesta nahoru, mezi nejlepší? Tvé umělecké jméno naznačuje, že jsi prošel různými uměleckými žánry?

Moje osobní cesta byla velmi hrbolatá – kostrbatá. Nemyslím si, že jsem se narodil být úspěšný. Potřebuji pracovat tak, abych viděl výsledky. Začal jsem pracovat jako DJ a uvědomil jsem si, že pokud to chci dělat jako DJ, musím také začít vydávat své vlastní desky.

Ano, prošel jsem mnoho různých žánrů. Myslím, že to dělá mnoho umělců než jsou skutečně spokojeni se svým zvukem, svým výsledkem. Já nepochybně stále procházím různými žánry neboť hudba, kterou tvořím, je velmi silně ovlivněna mým osobním rozpoložením, ale zejména se zaměřuji na pokrokový trance.
























Co si myslíš o současné taneční scéně ve střední Evropě?


Myslím si, že současná taneční scéna ve střední Evropě je velice živá a posunující se kupředu – nakopnutá. Je to zajisté velký rozdíl proti tomu hrát v Nizozemí, kde je mnoho lidí zhýčkaných množstvím párty.

Jaké máš další plány co se týče tvé kariéry DJe?

Mám velké plány, mnoho mých nových projektů bude vydáno v krátkém čase včetně remixů od Marco V., M.I.K.E., Nicholas Benisson, a dalších. A doufám, že to bude pro mě povzbuzením, které bude mít dopad na výsledky další práce DJů. Mimoto jsem byl osloven k remixům pro Christopher Lawrence, John 00 Fleming, Marco V a také již klasiku Atlantic Ocean Waterfall. Takže se domnívám, že to bude pro mě letos dobré, alespoň v to doufám.

Na kterých festivalech budeš vystupovat letos v létě, a které by jsi doporučil lidem navštívit?

Budu vystupovat na 3 festivalech v Brazílii během letního turné. Také na festivalu v Bangkoku a na plážovém festivalu MTV v Goa v Indii. Dále pojedu hrát zpět do Rumunska na Streetparade – zdejší very Loveparade, také hraji na Summer of Love a na největším festivalu po otevřeným nebem na Maltě, což jistě mohu doporučit k návštěvě, krásný slunný ostrov a velkou párty se skvělou atmosférou.

Co od tebe můžeme očekávat v Brně? Co jsi si připravil na nadcházející Cybernight párty?

Já nikdy nepřipravuji moje sety dopředu, vždy mám sebou moji poslední hudbu a záleží na atmosféře večera co budu hrát. Každopádně budu předvádět hodně z mé poslední produkce a také remixy, které jsem dokončil. Takže očekávejte opravdu kvalitní materiál. Moje sety jsou o pozitivní energii, a to také můžete očekávat:)

Děkuji za rozhovor.


Marco V

Marko co jsi nám sebou přivezl do Brna? Můžeme očekávat nějaké nové projekty?

Právě pracuji na svém novém albu, všechno ještě nemám hotové, ale předvedu z něj nějakou ochutnávku. Také dělám novou verzi False Light and Second Bite.

Na Cybernight párty bude také vystupovat nizozemský DJ San. Znáte se navzájem na profesní nebo osobní úrovni?

Ano známe se jak profesně tak osobně.

Na svých vystoupeních často používáš vizualizace spolu s hudbou, která přináší další rozměr. Myslíš si, že to bude jeden z trendů budoucnosti práce DJs?

Ano, jediný problém je, že málo klubů má DVDJ přehrávače a obrazovky. Pokaždé, když vystoupení obsahuje DVDJ set, musíme si přinést veškeré vybavení. Ale to je samozřejmě věc, které se v budoucnu stane standardem.

Naše země nejsou tak velké co se týče rozlohy a jsou si podobné ve spoustě věcí. Jak se podle Vás liší lidé navštěvující párty v Česku a v Nizozemí?

Myslím, že lidé v Česku jsou co se týče párty mnohem lepší, lidé v Nizozemí jsou velmi zhýčkaní.

Vystupuješ rád v České Republice? Víš něco konkrétního o městu Brnu?

Bude mi potěšením se seznámit, zatím jsem neměl možnost Brno poznat, velmi rád vystupuji v České republice. Lidé jsou vždy velmi nadšení:)

Jaké máš plány na léto? Budeš mít čas na dovolenou?

Letos to bohužel nepůjde. . Budu hrát na Cream v Amnesii na Ibize . Také budu hrát na Juicy a na Judgment Summer, pak na Charge area v Dance Valley, na Mysterylandu, Creamfields, SW4 a mnoho dalších festivalů a vystoupení během léta.

Díky za rozhovor.
 
Michael Burian má pro Cybernight připravený energický set Cybernight s Marcem V bude 18. května v Semilassu Marco V se chystá v květnu do Brna

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016