PARTYINFO

 

CYBERNIGHT

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Semilaso
DJs:
Marco V (nl), San (nl), Aston Martin, Typhone, Bon Finix, Michael Burian, Michal Poliak aka BB Mike, Martin Hloch
Popis:
start 20:00, vstup 250/350 czk
Line-up:
Aston Martin
Typhone
Bon Finix
Michael Burian
Marco V
Michal Poliak (aka BB Mike)
San
Martin Hloch
 
 
 
DJ San & Marco V v rozhovoru k zítřejší Cybernight
Michael Burian má pro Cybernight připravený energický set
Rozhovor s Michaelem Burianem, který 18. května vystoupí v brněnském Semilassu po boku Marca V a DJe Sana. Kromě toho, že Michael používá při svých setech novou techniku, se dočtete například i o jeho vztahu k Summer of Love a klubu Amnesia na Ibize.
 
Ahoj Michaeli, v Brně hraješ celkem často, jaký máš vztah k jihomoravské metropoli? Máš zde hodně přátel?

Ahoj Pavle, no abych pravdu řekl, zas až tak často v Brně nehraji. Každopádně mám ale v Brně velké množství fanoušků, kteří vždy udělají úžasnou atmosféru a já se na ně do Brna vždy moc těším!

V květnu ti vychází nové DVD a o měsíc později i nový vinyl, co na nich najdeme?

Ano, DVD už je dokončeno a jmenuje se „Michael Burian – The DVD“. A protože bych chtěl, aby se dostalo mezi lidi za rozumnou cenu, jednáme právě s časopisem XMAG o tom, aby se stalo přílohou květnového čísla. Můj nový single se jmenuje „Secret Sins“ a vyjde digitálně koncem května. Mimo originálu vychází i skvělý remix od Crisse Source, a já bych se nebál tipnout jej na letošní letní klubový hit.

Letos se chystáš kromě jiného i na Summer of Love? Jak vidíš vývoj tohoto – doposud zřejmě nejpopulárnějšího – domácího festivalu taneční hudby?

Summer of Love je moje srdcová záležitost, moc si vážím Aleše (Blehy, pozn. red.) a všech lidí, kteří se o festival starají. A samozřejmě, na něm také vždy moc rád hraju. Sol letos doveze spoustu nových kvalitních umělců z celého světa, a to považuju za skvělý přínos pro naši malou českou taneční scénu. I proto má Aleš a celý organizační tým tohoto legendárního letního open airu můj respekt.

Prozradil jsi mi, že se v srpnu chystáš objevovat krásy španělského ostrova Ibiza. V tamním nejpopulárnějším klubu Amnesia budeš vystupovat i s legendárním Paulem van Dykem. Jak se na Ibizu těšíš a s čím se tam budeš prezentovat? Chystáš nějaký speciální set?

Na Ibize a i v Amnesii jsem již v minulosti hrál a strašně rád se na tento ostrov vracím. Mám na něj nezapomenutelné zážitky, a proto jsem moc rád, že mě anglický CREAM pozval na jejich veleúspěšnou čtvrteční noc, která se pod stejnojmenným názvem odehraje právě v Amnesii. A navíc tam budu hrát společně s Paulem van Dykem a Marcem V, což jsou také moji oblíbení djs. A pokud jde o můj set, vzhledem k tomu, že jsem v poslední době pro svoje performance začal používat nejnovější technologie, stává se každé mé vystoupení neopakovatelnou raritou. A tak plánuji, že i můj letošní set na Ibize bude opravdu hodně speciální…

Hrát s PVD v Amnesii na Ibize je asi snem každého dýdžeje. Považuješ to za vrchol své dosavadní kariéry? A jaké jsou tvé další plány a cíle?

To pozvání mě pochopitelně ohromě potěšilo, ale vrchol ve své kariéře vidím úplně v něčem jiném. Plánů do budoucna mám opravdu hodně. Spoustu času momentálně věnuji mému labelu Bohemian recordings, a také stále více produkci. Právě na letošní rok připravuji ještě několik dalších tracků...

Ale ještě před Amnesií budeš letošního 18. května hrát v brněnském Semilasse na party Cybernight. Co jsi si připravil na tuto akci?

Jako vždy energický set podpořený novou technikou, kterou, jak jsem již uvedl, pro svoje vystoupení v současné době používám. A tak jen doufám, že se setká minimálně se stejně skvělou odezvou, jako můj poslední brněnský set.


Za rozhovor poděkoval Pavel Hrazdíra

 
Cybernight s Marcem V bude 18. května v Semilassu Marco V se chystá v květnu do Brna

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016