PARTYINFO

 

DISTANCE

Datum konání:
19.04.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
LIT, Martinez, Zooropa
Info:
http://distance.djlit.eu
info@djlit.eu
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 – 21:30 LIT
21:30 – 23:00 Martinez
23:00 – 00:30 Zooropa
00:30 – ??:?? all together
 
 
Distance v klubu Café Touster
 
 
Po úspěšném prvním díle párty Distance se k vám opět vracíme a to ve čtvrtek 19.4. Jak již bylo zmíněno, DISTANCE je nová klubová noc v klubu Cafe Touster, kterou pořádá pražský DJ LIT. Párty si dala za úkol představit publiku v našem hlavním městě DJe ze všech koutů České Republiky a nejinak tomu bude i tentokrát.

DJ LIT je mladý pražský DJ. Hlavní styl, který prezentuje je progressive trance. Djingu propadl již v roce 2004. V té době však pouze z PC. Teprve o rok déle ovšem nakoupil techniku a vrh se na mixování z desek.

A koho že si pozval na druhé pokračování párty DISTANCE?

Pozvání přijal host z Pardubic, a sice DJ Martinez (www.myspace.com/dj_martinez) , který se představil i na premiérovém díle této párty a nutno říci, že podle kladných reakcí party people, se jeho electro house rozhodně líbil. Ovšem on sám nemá rád „škatulkování“ a na otázku, který styl vlastně hraje odpovídá: „Je to jedna velká hádanka.“ Nechme se tedy překvapit co si na nás přichystá tentokráte.

Druhým hostem je, sice DJ pocházející z Prahy, ale za to velice exkluzivní. Není jim nikdo jiný než pan ZOOROPA. Je opravdu málo lidí co by neznali jeho skvěle zpracovaná videa z nejrůznějších akcí po celé ČR, které se pomalu stávají legendárními. Mimo práce s filmem se ovšem ale věnuje i DJingu. Připravit se tedy můžeme na exkluzivní hodinu a půl dlouhý psy-trancový set.

Pakliže vám chybí nějaké to povyražení v pracovním týdnu nebo se prostě jen nemůžete dočkat víkendu a chcete si poslechnout kvalitní hudbu, je pro Vás párty DISTANCE tou správnou volbou. Začínáme již ve 20 hodin a jak již bylo řečeno, můžete se těšit na progressive trance a trance v podání DJe LITa, house a electro house DJe Martineze až po psy-trance v podán speciálního hosta pana Zooropy. Takže ve čtvrtek 19.4. v pražském Tousteru naviděnou.

Více info na:
www.djlit.eu
www.cafe-touster.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016