PARTYINFO

 

AXE PARTY

Datum konání:
19.04.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Misch Masch
DJs:
Madman, Luděk Hrzal
Popis:
start 20:00
 
 
Čtvrteční AXE party v klubu Misch Masch
 
 
Po roce AXE opět přichází s mejdanem pro všechny, kteří mají rádi dobrou zábavu. Vyvoněná AXE party se uskuteční ve čtvrtek 19. 4. 2007 od 20:00 v pražském klubu Misch Masch.

Pokud ještě vzpomínáte na zážitky z loňské AXE party v klubu Mecca, je ten nejvyšší čas dopřát si letos její další pokračování. Do hudebního klubu Misch Masch vás bude AXE tentokrát lákat na kombinaci ostřejšího humoru v podání známé moderátorské dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Hudební koktejl namíchaný z houseových i lehčích dance pecek připraví DJ Madman a moderátor radia Evropa 2 a DJ v jedné osobě, Luděk Hrzal.

Tímto výčtem ale zdaleka nekončí nabídka večera, v programu se ještě můžete těšit na netradiční představení nového bodyspreje AXE VICE prostřednictvím performance předního českého iluzionisty Toma Gryfa. Ten si speciálně pro tuto akci připravil zvláštní vystoupení, které jste zaručeně nikdy před tím nikde neviděli a možná už neuvidíte. Toužíte-li po tanečních kreacích, ušitých na míru tomuto mejdanu, tak si nenechte ujít dance show partičky Dance Models.

A pozor, to nejlepší na konec. 19. dubna se na AXE party odstartuje soutěž NATOČ AXE EFEKT. Jak funguje AXE EFEKT už dnes každý ví, ale proč to neukázat i ostatním? Na AXE party potkáte tým kameramana a AXE girls, který bude všem zájemcům pomáhat s natočením prvních videí demonstrujících AXE EFEKT. Všechna videa se po party nahrají na web www.axeefekt.cz, kde pro ně bude možné hlasovat. Ten nejlepší „režisér“ pak nedostane Oskara, ale výlet na mejdan na vybraném letním festivalu, pro svůj herecký tým šesti, čtyř nebo dvou lidí. Podrobná pravidla jsou k dispozici na výše zmíněném webu.

S tištěnou pozvánkou, kterou je možné získat v klubu Misch Masch nebo ve vybraných ochodech
s oblečením a djskou technikou (prodejny Styx Praha, Wire Store Flóra Praha, H-Mobil Korunní Praha, DjShop.cz Heřmanova Praha) máte vstup pro dvě osoby zdarma.


 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016