PARTYINFO

 

FREE FLY – JARNÍ KVĚTINOVÝ MEJDAN !

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Loutka (roxy), Marcus Cooper, Groove Dan (kinetic), Felix, more
Popis:
start 21:00
 
 
Free Fly s Loutkou ve zlínské Velrybě
 
 
Yo, je to po 2 měsících zase tady! Energická lítací taneční house party za podpory Rádia Zlín tradičně připravena v tématickém luxusním duchu! Jako vždy v klubu Velryba ve Zlíně na Jižních Svazích!
A o co jste si řekli? O hlavním hostu Jarního Květinovýho Mejdanu Free Fly jste si rozhodli sami vy co na tuto oblíbenou akci chodíte!

Ti co sledují web a vychytali to v naší soutěži, mohli hlasovat o hlavním hostu-dji se kterým budte lítat 20.4. na Velryba klubu ve Zlíně na nejlepším housovém mejdanu Zlínska! Hlavním hostem bude legendární Dj LOUTKA! Myslím, že netřeba dlouze představovat tohoto matadora české housové scény, který vždy zaručeně svými tanečními sety všechny na akcích dostane a vystřelí do vesmíru! Máme Jaro a je jasný, že celý mejdan se ponese v jarním duchu květin, čekají na vás speciální květinové dekorace! Takže si chystejte zelené oblečení nebo s motivem květin nebo kytky sebou a tradičně, jak jste zvyklí, budete moci ušetřit na vstupném!

Sledujte podrobnosti o dalších chystaných specialitách a djs a taky se můžete registrovat do
Klubu Volného Lítání“ na speciálním webu k akci www.freefly.zlin.cz

Připomeneme si radiční speciality patříci k mejdanu Free Fly:
Free 6x Sexy Go-Go i na barech!, Free další akční drinky za srandovní ceny!, Free ovoce!, Free Projekce od Lajdáka!, Free Dekorace od Honey! Spousty Free svůdných sexy holek a fantastická uvolněná lítací atmosféra mejdanu, Speciální focení pro odvážné…!

Kromě hvězdy Dje LOUTKY vás budou rozlítávat prověření piloti v podobě dalších předních djů. Se samozřejmostí bude připraven residentní rozhýbávač akce Dj MARCUS COOPER se svým aktuálním zvukem electro-housu! Dalším zajímavým hostem a tahounem je jihočeský český Dj Groove Dan, jež je velmi populární svými jihočeskými akcemi Kinetic s hrubě tanečním stylem. Připraven bude s fresh mixem domácí Dj Felix a další domácí dj.

Rozlítávat, tančit a kalit se bude divoce, o tom ví svoje ti věrní příznivci akce…a díky jim! A kdo nevíte…poznejte…a uvolněte se na nejlepším housovém mejdanu Zlínska!

Vstupné:
do 23h s květinou nebo v zeleném oblečení nebo s motivem kytky - holky FREE / kluci 60,-  
po 23h s květinou nebo v zeleném oblečení nebo s motivem kytky - holky 60,- / kluci 80,-  
"Klub Volného lítání" 80,- + obdrží dárek
Ostatní 99,-
Prvních 100 příchozích = CD Mix Free Fly!

Registruj se, sleduj podrobnosti na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!

Vše uvidíte a uslyšíte v rámci Off-Air aktivity Rádia Zlín k pořadu „Style Clubbing“ na Rádiu Zlín!
„Style Clubbing“ každý pátek od 20h ve 120-ti minutách našlapaných aktuální klubovou muzikou!   
Nechybí ani aktuality a zákulisní info, protože „Style Clubbing“ je díky Dj Marcusi Cooperovi přímo propojen s konkrétním klubovým děním. Ladit můžeš  na 91,7 FM (nebo 96,2 FM, 102,5 FM) a uslyšíš sám! Nebo si klikni: www.radiozlin.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016