PARTYINFO

 

WARM UP - APOKALYPSA

Datum konání:
31.05.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Rush, Misa Salacova, Jerry, Home
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Misa Salacova
22:00 - 00:00 Home
00:00 - 02:00 Rush
02:00 - ??:?? Jerry
 
 
Jak se dostat na DJe Rushe v Perpetuu?
DJ Rush zahraje v brněnském Perpetuu
Zní to až neuvěřitelně, ale je to opravdu tak. Slavný DJ Rush, který plní haly mnohých megaparties, přijede zahrát do komorního prostředí klubu Perpetuum. Stane se tak posledního května na jednom z Warm-Upů k chystané Apokalypse Water Gate. A jak se do Perpeta dostat? Stačí si koupit lístek na Apokalypsu a být v klubu včas.
 
Přicházíme s novinkou, která jistě potěší (nejen) každého fanouška Apokalypsy! Společně s brněnským klubem Perpetuum a Kne´Deep Berlin jsme přichystali nezapomenutelnou "zahřívačku" před letní Apokalypsou Water Gate. Tímto exkluzivním Warm Upem bychom chtěli poděkovat všem kluberům, kteří nás tak dlouho podporují a dávají nám sílu, energii a motivaci do dalších dílů Apokalypsy a "zahřívacích" večírků Warm Up Apokalypsy.

Na 31.5.2007 přijal do brněnského Perpetaa pozvání Dj, jehož jméno nemá smysl komentovat a myslíme, že udělá velkou radost nám všem - DJ RUSH, který ovšem poprvé v ČR ukáže, že není jen velmi charismatický showman, hrající techno a hardtechno. DJ RUSH bude premiérově hrát klubovou hudbu, vokály… Sám své vystoupení nazývá disco set, kterým se stále více prezentuje v Německu po klubech, které navštěvuje mimo víkendy. Tato jeho vystoupení sklízí stále větší úspěchy a nadšení publika.

Celý "zahřívací mejdan" Apokalypsy podpoří rezidentní této akce, v odlišných setech, než jste zvyklí – DJ JERRY a MISA SALACOVA, z Plzně nás přijede pobavit DJ HOME.

Vstupné na Warm Up Apokalypsy s djem Rushem a jeho disco set bude 150,-, a to pouze na místě 31.5.2007 v Brně, v klubu Perpetuum, Roosveltova Ulice 9.

www.apokalypsa.com
www.perpetuum.cz


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016