PARTYINFO

 

SELECTRO - CYBERNIGHT WARM UP

Datum konání:
12.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Bon Finix, Scarcoke, Martin Hloch, Aston Martin, Lazyphunk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
Line-up:
22:30 – 00:00 Aston Martin
00:00 – 01:30 Martin Hloch
01:30 – 03:30 Bon Finix
03:30 – 05:00 ScarCoke
 
 
Květnové SElectro bude ochutnávkou brněnské Cybernight
 
 
Další díl klubové noci SElectro bude ochutnávkou na brněnskou párty Cybernight se superstar DJem Marco V (pozn. KD Semilasso 18.5.). Na warm-up párty, která se bude konat v sobotu 12.5. v Mecce, se představí tři DJové, kteří následující vikend vystoupí také na hlavní akci: Bon Finix, Martin Hloch a Aston Martin. Bon Finix se vrací čerstvý po svém zahraničním vystoupení ve Vídni se Sebastienem Legerem a v Anglii s Oliverem Langem. Očekávejte žhavé novinky z oblasti electra a progressive. Ze stáje Cybertronicu přijedou podpořit warm-up se svým vystoupením mladí a nadějní DJs Martin Hloch a Aston Martin.

Druhý SElectro resident DJ ScarCoke, který samozřejmě na párty nemůže chybět, pro Vás připravil nový set, který Vám seznamí nejen s jeho osobitým stylem hraní, ale i s hudební politikou akcí SElectro. Set s názvem „DJ ScarCoke - Selectro Music Mix Vol. 2“ můžete stáhnout na www.myspace.com/selectro. Jako obvykle 2.stage dáme do rukou zkušeného DJe Lazyphunka. Jeho sexy směs starých a nových tanečních hitů nikdy nezklame.

Zatímco Vy máte přístup do klubu již od 22h, první DJ se postaví za mixážní pult až o půl hodiny později. Vstupné je za 150,- Kč. Jak ušetřit? Vždy se snažte být v kontaktu se členy SElectra. S radostí Vám poskytnou nějakou tu výhodu. Elektrujte se! 

Více informací:
www.myspace.com/SElectro
www.mecca.cz


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016