PARTYINFO

 

MECCAMIX WITH SOUND CONDUCTERZ

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jolyon Petch, Marty Crow, Selectro, Kuba Soulcheck
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk
 
 
Meccamix se Sound Conducterz už zítra
Další pokračování oblíbeného Meccamixu je na programu už zítra a jako hlavní host na něm vystoupí DJ Jolyon Petch  aka Sound Conducterz. Na hlavním pódiu ho doplní Kuba Soulcheck a Marty Crow.
 
Profesionální vlasová kosmetika Redken přináší jednu z nejoblíbenějších house party – Meccamix. Květnový Meccamix bude plný designu a nejnovějších trendů v hair stylingu. Meccamix vám pravidelně každý měsíc představuje to nejzajímavější ( nejen ) z londýnské taneční scény a ani v květnu tomu nebude jinak. Jako hlavní host se premiérově v ČR představí nejvýznamnější novozélandský DJ, producent, vydavatel největšího novozélandského hudebního časopisu – DJ Jolyon Petch, kterého můžete spíše znát pod producentským pseudonymem Sound Conducterz. Je třeba dodat, že jeho tracky hrají takoví velikáni jako Roger Sanchez anebo Bodyrockers. Jeho hudební kariéra začala před 13 lety a za tu dobu se vyšvihl na absolutní špičku na Novém Zélandu.

V roce 2000 začal vydávat Infusion Magazine, který je považován za novodobou Bibli v oblasti taneční hudby na Novém Zélandu. Jolyon však nevystupuje pouze ve své domovině, ale pravidelně hrává také v Ministry of Sound v Londýně, ve známém britském klubu Gatecrasher, Cream, Slinky či v legendárním Chemistry Amsterdam.
Nedlouho poté, co Jolyon vydal svůj první remix klasické skladby 'Evil Women' od ELO, jej zahrál Judge Jules na hlavním pódiu mega festivalu Homelands, který živě přenášela BBC Radio 1. Po veleúspěšném světovém turné s Groove Armadou je nyní na sólovém světovém turné, na němž zavítá také do klubu Mecca.

Na Meccamixu na vás rovněž čekají nejlepší čeští rezidentní DJs jako Kuba Soulcheck, který do svých setů zpívá či hraje na kytaru a mladý talentovaný DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SElectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu.

Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

 
Jolyon Petch nabízí své sety ke stažení Sound Conducterz příští pátek v Mecce + soutěž Novozélandský projekt Sound Conducterz na květnovém Meccamixu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016