PARTYINFO

 

MECCAMIX WITH SOUND CONDUCTERZ

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jolyon Petch, Marty Crow, Selectro, Kuba Soulcheck
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk
 
 
Meccamix se Sound Conducterz už zítra Jolyon Petch nabízí své sety ke stažení Sound Conducterz příští pátek v Mecce + soutěž
Novozélandský projekt Sound Conducterz na květnovém Meccamixu
Profesionální vlasová kosmetika Redken přináší jednu z nejoblíbenějších house party – Meccamix. Květnový Meccamix bude plný designu a nejnovějších trendů v hair stylingu. Meccamix vám pravidelně každý měsíc představuje to nejzajímavější ( nejen ) z londýnské taneční scény a ani v květnu tomu nebude jinak. Jako hlavní host se premiérově v ČR představí nejvýznamnější novozélandský DJ, producent, vydavatel největšího novozélandského hudebního časopisu – DJ Jolyon Petch, kterého můžete spíše znát pod producentským pseudonymem Sound Conducterz.
 
The Sound Conducterz je novozélandské producentské duo, které tvoří dvojice DJs Jolyon Petch & Luke Tomes. Společně se snaží produkovat ty nejnašláplejší housové hitovky od roku 2005. Jejich kariéra začala nedlouho poté, co Jolyon vydal svůj první remix klasické skladby 'Evil Women' od ELO. Následoval velký ohlas, kdy jej zahrál Judge Jules na hlavním pódiu mega festivalu Homelands, který živě přenášela BBC Radio 1.

V témže roce se dali dohromady s jednou z nejlepších novozélandských zpěvaček – Nat Rose. Společně nahráli skladbu „Always There“, která se okamžitě stala jednou z nejoblíbenějších klubových houseových skladeb na ostrovech našich protinožců. Další pecka na sebe nenechala dlouho čekat, a tak vznikl klasický letní hit „Feelin Me“, na který vedle Nat Rose pozvali také MC Billinga. Následovaly remixy skladeb „Let It Go“ & L.O.V.E. pro nové album novozélandského live actu Tru Reals .

V roce 2006 se Jolyonovi a Lukovi podařilo objevit mimořádně talentovanou zpěvačku - Mereniu z Nového Zélandu ( nyní žijící v Sydney ), s níž nahráli další letní hitovku pod názvem „Hold Ya Head Up“. Tato skladba se hojně hrála na tanečních rádiích jak na Novém Zélandu, tak i v Austrálii. Nedlouho poté byli požádáni světovým top producentem Stonebridgem, aby zremixovali jeho novou skladbu pro jeho label Stoneyboy.

Letošní rok je pro Sound Conducterz ve znamení tvůrčího rozmachu. Hned začátkem roku 2007 vydávají svůj pilotní singl na labelu Luxury Records a dokončují remix pro britskou producentskou jedničku Soul Avengers pod názvem „One Love“. Ten nazpívala skvělá vokalistka Katherine Ellis, které jsme v Mecce na Meccamixu aplaudovali tento rok v březnu. Další nabídky na remixérskou spolupráci se jen hrnou a zahrnují producentské veličiny jako například Herd & Fitz, Deepswing anebo další nabídky od výše zmiňovaných Soul Avengers.

Více informací získáte na: www.myspace.com/soundconducterz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016