PARTYINFO

 

LATINO FEVER 2

Datum konání:
04.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pedro Rodriguez (cuba/cz), Omar, ABD 52
Live:
Juan Carlos (cuba), Son Caliente (cuba)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Kubánská skupina Son Caliente v klubu Radost FX
 
 
Již podruhé v krátké době se můžete v klubu Radost FX bavit v rytmech latina na nové noci LATINO FEVER. Stejně tak jako na minulé akci vás roztančí původní kubánská kapela, tentokrát v Praze velmi populární SON DE CALIENTE, která vystoupí se svým strhujícím programem. Další lahůdkou bude opět originální kubánský hudebník JUAN CARLOS a jeho reggaeton a samozřejmě djové PEDRO RODRIGUEZ, DJ OMAR a DJ ABDUL 52.

Bary budou zásobeny vynikajícím kubánským rumem, nálada a atmosféra skvělá. Latino Fever 2 v pátek 4.5.2007 v klubu Radost FX je tím správným tipem na skvěle prožitý večer. Dívky mají na akci do 23:00 vstup zdarma.

SON CALIENTE (CUBA) - biografie
Kubánská skupina Son Caliente pochází z Havany, Kuba. Do Čech přicestovala v prosinci 2005 a chystá se působit trvale v Evropě. Tradiční kubánský SON a žhavé tropické rytmy, které po světě proslavila kubánská sestava BUENA VISTA SOCIAL CLUB a IBRAHIM FERRER znějí v podání SON CALIENTE neméně zvučně. SON CALIENTE vystupují v šesti až osmi členném složení s vlastním i tradičním repertoárem. Na Kubě posbírali zkušenosti z více jak desetiletého koncertování v havanských klubech i na místních hudebních festivalech. Skupina hraje ve složení trubka, piano, perkuse, hlavní vokál plus 2 zadní, bass kytara. Son Caliente doslova uchvátili české publikum.

Pravidelně koncertují v pražském latinském klubu Tropison, vystupovali 2x na FIESTA LATINA v klubu Roxy, Crossclub, účastnili se festivalů Jeden svět, Febio Fest, Letní filmová škola v Uherském hradišti, Karlovarský filmový festival, Habrovka, La Fiesta, mezinárodní soutěže ve Flair Bartending Havana Club Cocktail Show 2006 a zahráli si v celé řadě hudebních klubů po ČR. Energické představení plné žhavých rytmů, pohybu a improvizace je úžasným zážitkem a dokonalým povzbuzením! Zájem stran médií i televize to jen potvrzuje.

Info : www.radostfx.cz, www.boombap.cz, www.salsaonline.cz

 

 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016