PARTYINFO

 

SEXY&STYLISH - SOULTRAIN BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
05.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Big J (usa), Rico (uk), 12Play (mali/cz), Fatman Scoop (usa)
Info:
http://www.myspace.com...
Line-up:
22.00 – 23.00 12Play
23.00 – 00.00 Rico
00.00 – 00.30 Surprise Guest
00.30 – 01.00 Surprise DJ Guest
01.00 – 02.00 Fat Man Scoop
02.00 – 02.30 Rico
02.30 – 03.30 Surprise Guest
03.30 – ??:?? Big J

 
 
Line-up sobotního Soultrainu s Fatman Scoopem
Fatman Scoop na narozeninách Soultrainu

 
Klub Radost FX oslaví v sobotu 5. května již 9. narozeniny své klubové noci s názvem Soultrain. Celých devět let tato noc představuje významné osobnosti a DJs z R´n´B, hip hop a soulové scény. První květnovou sobotu se v Radosti FX představí významná osobnost newyorské hip hopové scény, FATMAN SCOOP. FATMAN SCOOP, vlastním jménem Isaac Freeman III., vešel do povědomí široké veřejnosti díky hitu „Be Faithfull“, který zkomponoval společně s formací Crookland Clan, nebo spoluprací s takovými jmény, jako je Mariah Carey, Missy Elliot nebo Lumidee, se kterou nazpíval úvodní píseň pro Mistrovství světa ve fotbale 2006.

"Právě kvůli tomu, že Soultrain slaví už deváté narozeniny, jsme chtěli někoho významného, někoho, kdo v České republice ještě nebyl a někoho, kdo patří do světové špičky hudebního scény. Věděli jsme, že by to měl být někdo velký nejen svým jménem, ale i svým vzezřením," sdělil rezidentní DJ klubové noci Soultrain, s vlastním pořadem na rádiu Express, Ricardo Carter, spíše známý jako DJ Rico. "FATMAN SCOOP je hvězda první třídy. Spolupracuje s takovými jmény, jako je Jay-Z, Black Wheel nebo Queen Pen. Je znám svou spoluprácí se zpěvačkou Mariah Carey nebo Missy Elliott. SCOOP má svůj vlastní pořad na jednom z nejznámějších newyorských hip hopových rádií WQHT Hot 97 FM," dodal DJ Rico.

Klubová noc Soultrain během necelé dekády svého trvání v klubu Radost FX představila velkou plejádu hvězd z oblasti black music a jako jediná z Čech dokázala do řad svého publika přilákat jména jako Wesley Snipes, LL Cool J nebo Matt Damon. Na programu klubu se objevila taková jména jako DJ Mase z formace De La Soul, Steve Sutherland, který jako nejlepší klubový DJ v Anglii pětkrát obdržel prestižní cenu MOBO, světoznámý two-stepový DJ MJ Cole, DJ D, Shorty Blitz nebo DJ LBR a Big Ali z AV 8 records. Oblast black music prožívá v Čechách velký boom a v blízké budoucnosti se můžeme těšit na další zajímavé DJs a osobnosti z české, ale hlavně světové hudební scény.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016