PARTYINFO

 

SEXY&STYLISH - SOULTRAIN BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
05.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Big J (usa), Rico (uk), 12Play (mali/cz), Fatman Scoop (usa)
Info:
http://www.myspace.com...
Line-up:
22.00 – 23.00 12Play
23.00 – 00.00 Rico
00.00 – 00.30 Surprise Guest
00.30 – 01.00 Surprise DJ Guest
01.00 – 02.00 Fat Man Scoop
02.00 – 02.30 Rico
02.30 – 03.30 Surprise Guest
03.30 – ??:?? Big J

 
 
Line-up sobotního Soultrainu s Fatman Scoopem
 
 
Již tuto sobotu 5. května vystoupí v pražském klubu Radost FX světově proslulý producent a MC, FATMAN SCOOP. Tato osobnost newyorské hip hopové scény je vyhledávaná hvězdami jako Mariah Carey, Missy Elliott nebo Lumidee. FATMAN SCOOP, vlastním jménem Isaac Freeman, má mimo jiné svůj pořad na jednom z nejznámějších newyorských hip hopových rádií WQHT Hot 97 FM a vlastní televizní show Men and Wife, která se vysílá z jeho domu v New Jersey.

FATMAN SCOOP je držitelem několika nominací na hudební ceny Grammy. Za píseň Lose Control, kterou společně s Missy Elliott produkoval, toto prestižní ocenění v roce 2005 obdržel,“ sdělil Ricardo Carter, rezidentní DJ klubu Radost FX. „Deváté narozeniny klubového pořadu Soultrain chceme oslavit velkolepým způsobem, proto jsme se rozhodli pro hvězdu světového formátu, kterou FATMAN SCOOP bezpochyby je,“ dodal Carter.

Organizátoři již znají přesný line-up oslav devátých narozenin klubové noci Soultrain. Po boku hlavní hvězdy FATMANa SCOOPa se představí rezidenti klubu DJ Rico a DJ BIG J, kteří každý pátek od šesté do sedmé hodiny večerní uvádějí svůj vlastní pořad na rádiu Express. Jejich vystoupení podpoří také DJ 12PLAY a zvláštní host, jehož totožnost organizátoři odhalí až během programu. Všichni DJs během sobotního večera vystoupí v následujícím pořadí:

O klubu Radost FX
Radost FX se od svého založení v roce 1992 stala jedním z nejvyhledávanějších klubů nejen v Praze a celých Čechách, ale dokonce v celé Evropě. V roce 1999 zařadil britský klubový magazín MINISTRY Radost FX mezi 20 nejlepších klubů na světě, kde vystupovala jména jako Carl Cox, Paul Van Dyk, Lauren Garnier nebo Judge Jules. Radost FX tvoří tři elementy: Café se širokým výběrem prvotřídní kávy, restaurace s pravidelným menu a vegetariánskou kuchyní a lounge s galerií, skýtající různé možnosti využití. Tyto části spojuje vytříbený design předního světového hudebního klubu, který udává po celou dobu své existence trendy nejen v muzice, ale i v životním stylu. Radost FX letos v prosinci oslaví již 15 let od svého vzniku.

 
Fatman Scoop na narozeninách Soultrainu
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016