PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Kate Boss & DJ OL! (sao paulo/berlin)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
DJové Kate Boss a OL! na Plastique v Radosti
Páteční Plastique v Radosti nabídne zvuk nedalekého Berlína, který přivezou tamní DJové Kate Boss a DJ OL!. Jejich rezidentní noc Berlin Hilton je podobně "jiná a ulítlá" jako naše Plastique, takže o zábavu nebude nouze. Chybět samozřejmě nebude ani domácí duo Tvyks & Vectif.
 
Milí Plastique fans, opět se přiblížil čas vaší a naší oblíbené party. Tentokrát jsme se vrátili k modelu, kdy vám představujeme aktuální zvuk parties, která zaujímají na na domácích a evropských scénách podobné postavení jako naše Plastique. Po kultovním belgickém Fanklubu, na který se mimo jiné můžete těšit opět v červenci a římské L´ektrice si tento pátek budete moci vychutnat soud nedalekého Berlína a jeho pilotního undergroundového večera Berlin Hilton.

Residenty tohoto večera jsou djové Kate Boss, který je původem z brazilského Sao Paula a jeho Berlínský kolega DJ OL! Tešit se můžete i na vybroušené sety Plastique residentů Tvykse a Vectifa. L´Oreal Proffessionel tentokrát představí Plastique Lab Salonu Maxx. Velice milým překvapením pro návštěvníky páteční akce bude bezesporu 200 dárků pro první příchozí od Mad Girl Nancy (www.madgirlnancy.cz)

DJ Kate Boss (Ricardo Domeneck, Sao Paulo) a DJ OL! (Olivek Krueger, Berlin) si spolu poprvé zahráli v prosinci roku 2004. Kate Boss se chvíli předtím přestěhoval do Berlína a jako zkušený party promoter ze Sao Paula hledal v Berlíně partnera, se kterým by mohl rozjet sérii akcí. Spojil se s mladým promotérem Viktorem Neumannem a 16.2.2005 se konala první akce s názvem Berlin Hilton. To, co začalo jako party pro kamarády v jednom malé café se o 2 roky později stalo jednom z nejzásadnějších undergroundových akcí v neměckém hlavním městě. Na jejich akcích vystoupili hosté jako Kevin Mount, Blechdom & Mocky, Apparat, Tetiene, Mount Sims, T.Raumschmiere, Janato, Aux Raux a třeba Miss Le Bomb a stejně tak djové Lemercier, Shir Khan a další. Na tenečním parketu jste mohli potkat lidi jako David LaCapelle, Wolfgang Tillmans, Amanda Lepore, Peaches aj. V létě roku 2006 se spojili s DKem K.Jell (Philips Sapp, Berlin) a založili label Kute Bash Records. Prvním releasem bylo EP L.I.C.K My Favela Of Tetine.

Links:

DJ Kate Boss
www.myspace.com/amphibianalphabet

DJ OL!
www.myspace.com/the_abwehr_disco

Berlin Hilton
www.berlinhilton.net
www.myspace.com/domeneck

Kute Bash Records
www.kutebash.net
www.myspace.com/kutebashrecords


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016