PARTYINFO

 

BULVA FABULA

Datum konání:
23.05.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Monotype, VJ Kolouch, VJ Drama
Live:
Sanch (fr), Dre! Kirschtorten Heimat (de/pe), Insect Elektrika
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Bulva Fabula již dnes v Roxy
 
 
DREI KIRSCHTORTEN HEIMAT je berlínské uskupení zkoumající možnosti současné minimal elektronické produkce. Za třešňovým dortem a nejedním masakrem stojí pánové Stefan Bolanz, Rolf Fabian Laumer a půvabná zpěvačka Lami. Stefan je zkušeným berlínským techno DJem, mohli jsme ho již slyšet i v pražské Radosti FX a Rolf, původem Peruánec, je plnokrevný producent a zvukový inženýr. Vedle tohoto projektu se všichni účastní také v elektro-minimal-kytarové kapele Vierte Heimat.

David Dessens je francouzský designer pracující na volné frankfurtské noze, tvořící převážně s vvvv, softwarem vyvinutým společností meso.net. vvvv je nástroj pro vytváření video syntéz v reálném čase a je navržen pro jednodušší manipulování s velkými soubory, na tvorbu motion grafiky v reálném čase, je možno jej také využít při vzájemné interakci zvuku a obrazu a to i několika uživatelů najednou.

INSECT ELECTRIKA - jedni z prvních českých minimal producentů hrajících live
www.myspace.com/insectelektrika  

VJ Kolouch
Hrdinný to minimal video umělec a VJ souputník ambient-breakcorového projektu Ježíš Táhne na Berlín či brněnských elektro pionýrů Midi-Lidi. dále VJ Drama, DJ Monotype.

Jako vždy se můžete krásně usadit, valit bulvy a poslouchat..

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016