PARTYINFO

 

SHADOWBOAT

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Nitrous (shadowbox.cz), Ya Neck, Panorama (shadowbox.cz)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Shadowboat na Bukanýru + minirozhovor s Ya Neckem
 
 
Čtvrtý pátek měsíce je opět třeba strávit na vodě se zlomenými beaty! 25. května odvažte své čluny, pramice a skútry, nalaďte dobrou náladu a doražte pod Palackého most na hausbót Bukanýr. Performovat tentokrát budou: mistr mixu ze Shadowboxu Nitrous, talentovaný mladík (také odtamtud) Panorama a slánská legenda z Touch the Jungle Ya Neck. Podávat se - jako vždy - bude kvalitní drumandbass, atmosféra, groove a dobré drinky.


Ahoj Jene, jak je?

Čau! Nebylo mi líp. Vše v naprostý rovnováze..Akorát toho bacila musim do pátku setřást..

To rád slyším. Před nedávnem sis v rodném Slaném úspěšně odbyl premiérovou akci se zahraniční hvězdou Red Eyesem. Tenkrát si slíbil, že pokud Rudeboy udělá maturitu dovezete mu za odměnu ještě Alixe Pereze. Rudova zkouška z dospělosti se blíží a já věřím, že bude úspěšná. Jsi připraven dostát slibu?

Hele tohle mi pořád leží v hlavě. O Alixovi jsme se s Rudou bavili už když jsme plánovali French Kiss Edition, nakonec z toho ale vypadla dvojka Redeyes a Jay Rome. Alixe jsem si nechal v kapse a slíbil (nepřímo) Rudovi, že ho bude mít za maturu. Svůj slib splním. Ruda není žádný ořezávátko a jeho úspěšně složenou maturu oslavíme na Alixovi, což bude druhý liquidfunkový bonbonek z řady TTJ . Počítám někdy na podzim 07.

Hraješ už pěkných pár let. Co tě u toho pořád drží?

To, co asi každýho, kdo si jednou stoupne za mix pult. Radost z toho bavit lidi, vidět je reagovat na to, co jim pustíš. Zahrát si to, na co zrovna máš chuť. Vymýšlet nové mixy, hledat nový tracky. Tohle všechno dělá z mixování mého koníčka No2.

A co je No.1?

Přece moje přitelkyně.

To je krásný! Jaký desky na Bukanýru určitě nevynecháš? Zahraješ svý přítelkyni Number1 od Die a Clipze?

Number1 zazní určitě. V bagu nezůstane ani Electric od Commix, Only Mortal od Qudrant..Ujíždim si na Colony Assault od Sabra. Na rozveselení určitě padne Portugal od Entity... A co se mě drží jak hovno košile, je Missing Link od Nu:Tona.

Těšíme se! Díky za rozhovor!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016