PARTYINFO

 

UNDERGROUNDIY

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Radio (bukanyr.cz), Vik (perpetuum)

Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Undergroundiy na House boatu U Bukanýra
 
 
Rok co rok je to stejné... Květen je zaručeně tím nejvoňavějším měsícem. Všechno konečně zase kvete, svítí, září a také venku se díky teplému počasí můžete zdržet o něco déle. Že vám k dokonalosti přeci jen ještě něco chybí? Jasně, pozorovat tohle všechno z hladiny moře, to by teprve byla paráda! Ale pokud jste skromní, pak tu v matičce stověžaté vezmete zavděk pár vlnkami vltavské hladiny a s trochou fantazie si tu sůl v ní domyslíte! :)

House boat U Bukanýra je místem na vodě, z něhož si ještě nikdo nikdy mořskou nemoc neodnesl a to se tu divoce tančí až do rána... Nejinak tomu bude i poslední květnovou sobotu, kdy se tu přesně v 21:00 nalodí rezidenti párty UNDERGROUNDIY Radio a Face. Jejich zavazadla jsou prostá – nic, kromě černých koleček, která prý měří dvanáct palců v průměru, k životu na lodi nepotřebují. No chápete to? O něco později dorazí klubem Perpetuum protřelý DJ Vik a tahle trojka vám společně předvede, jak široká škatule s nápisem House vlastně je a kolik se toho do ní ještě vejde!

Na začátku května jste se líbali pod rozkvetlou třešní a ruce vám šly dozadu, ale už víte, co budete dělat na konci pátého měsíce v roce? My pro vás máme tip na fajn večer, v němž na nudu nezbývá čas. Přijďte se o tom přesvědčit i vy! Kdy? 26.5. od 21:00 a pokud také rádi klikáte, zkuste předtím www.butick.org a kochejte se spolu s námi!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016