PARTYINFO

 

NUBREED.CZ 1ST BIRTHDAY

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Daniel Hannan (australie), Jay, Diome
 
 
NUbreed.cz oslaví narozeniny s Danielem Hannanem

 
První narozeniny západočeského informačního portálu NUbreed.cz se ponesou opravdu ve velkém stylu. Jako gratulant přijede australan Daniel Hannan ze Sydney, slovenská akvizice NUbreed.cz bookingu DJ Jay a vystoupí i další oblíbenec NU crew, DJ Diome. Oslava proběhne kde jinde než v nejlepší plzeňské tančírně - klubu PH+, kde se 27.4.2007 můžete těšit na nejedno překvapení.

První rok fungování lze hodnotit více než pozitivně. Kromě pravidelného přívalu zpráv o dění nejen na západočeské taneční scéně a dalších užitečných informací máme za sebou i vydařené večírky v plzeňském klubu PH+, včetně úspěšného warm upu na letošní Dance Music Awards. Věříme, že i premiérová oslava narozenin NUbreed.cz se ponese ve stejném duchu a rádi bychom vás proto touto cestou pozvali v pátek 27. dubna právě do klubu PH+, kde se jako hlavní host představí Daniel Hannan z australského Sydney. V line upu ho doplní slovenské posila našeho bookingu DJ Jay a celou akci odstartuje "stále svěží" DJ Diome.

Jaká by to ale byla oslava, kdyby se během dní nenadělovaly dárky. A tak nezapomeňte po celý příští týden sledovat www.nubreed.cz, kde vám přineseme exkluzivní sety ke stažení a samozřejmě také velkou narozeninovou soutěž o velmi zajímavé ceny například od Horsefeathers nebo Tribal Vision. Jak už někdo kdysi řekl: NUbreed.cz slaví, ale dárky dostanete vy!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016