PARTYINFO

 

MILLION MARIHUANA MARCH - 2007

Datum konání:
05.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Letenská pláň
DJs:
Babe LN, Dr.Kary, Kaplick, Saku, Mc Jacob, Pixie, Rich, Appu, Royal Hi-Fi, Gondar, Filipsz, more
Live:
Gaia Messiah, The Chancers, U-Prag, 2V1, Apple juice, Posmrtné zkušenosti, Dreadrot, Banditos
Info:
http://www.legalizace.cz
Popis:
start 14:00, vstup zdarma
 
 
Desátý pochod za legalizaci marihuany už v sobotu
Milion Marihuana March oslaví v Praze 10. výročí
 
 
Na Letenské pláni se v sobotu 5. května uskuteční již desátý ročník demonstrace za legalizaci marihuany „Million Marihuana March“ (MMM). Akce bude i v letošním roce zahájena průvodem, který vyrazí ze Staroměstského náměstí na Letenskou pláň ve 13:30 hodin. O půl hodiny později začne na Letné tradiční hudební produkce.

Příznivci legalizace konopných drog se mohou těšit na stálice MMM jako jsou Gaia Messiah, Apple juice či 2v1. Produkci letos osvěží i některé skupiny na MMM dosud nevídané – Banditos, Dreadrot či Uprag. Milovníci elektronické taneční hudby pak mohou křepčit před druhým pódiem, na němž spustí svůj mix hvězdy jako Babe LN, Dr. Kary, Kaplick a Saku, MC Jacob ze skupiny Skyline a další…

Skutečnost, že všechny kapely, stejně jako všichni DJs, hrají na MMM zcela zdarma, jen proto, aby podpořili myšlenku legalizace marihuany, po deseti letech již není třeba opakovat. Jsem osobně velmi potěšen tím, že si MMM získala za dobu své existence takovou podporu veřejnosti, že musíme odmítat i známé a populární skupiny, neboť není možné je všechny vměstnat do jednoho dne. Přítomnost známých tváří a tisíců lidí nás každoročně přesvědčuje o tom, jak velké pozornosti se myšlenka legalizace mezi lidmi těší,“ řekl konopný ombudsman a mluvčí MMM Marek Jehlička.

Další informace najdete na www.legalizace.cz


Kontakty:
Marek Jehlička, Konopný ombudsman, mluvčí MMM: 775 095 650, marek.jehlicka@seznam.cz
Martin Juki Jyrkinen, tiskový servis MMM: 777 337 187, juki@techno.cz
Dr. Ivan Douda, Nadace DROP IN: 602 317 173

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016