PARTYINFO

 

ROYAL FRESH

Datum konání:
26.04.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Misch Masch
DJs:
Brian, Ivan M (saxofon), Eagle, Jesus & Ivanhoe (beatbox)
 
 
DJ Brian má svou noc v Mish Mashi
DJ Brian rozjíždí novou rezidenturu v rámci čtvrtečních nocí Fresh v klubu Misch Masch. Vždy poslední čtvrtek v měsíci zde proběhne Royal Fresh právě s Brianem a jeho hosty. Jeho Olympie v Mecce patřily dlouho k nejrozjetějším houseovým mejdanům v Praze, takže s novou klubovkou přicházejí i velká očekávání:) Už zítra si tedy můžeme vychutnat Brianův set se saxofonistou Ivanem M a pro majitele pozvánek připomínáme, že platí rovnou pro dvě osoby.
 
Od dubna patří čtvrteční večery v pražském klubu Misch Masch nové taneční party Fresh. Klub Misch Masch se snaží vytvořit čvrteční večery, které reflektují potřeby dnešních clubberů tj. dobrá taneční hudba, příjemní lidé, výborný servis, a ceny nápojů a vstupné přijatelné pro každého. Každý poslední čtvrtek v měsíci bude pod taktovkou všem dobře známého DJe Briana jeho nová party Royal Fresh.

Tento čtvrtek společně vystoupí DJ Brian se saxofonistou Ivan M., který v létě hraje na Ibize. Těšit se můžete také na rezidenta čtvrtečních večerů DJ Eagle, kouzelnou performance, Jesus a Ivanhoe beat-box show a nové krásné dekorace. Party Royal Fresh je tento čtvrtek 26.4. v klubu Misch Masch.

Fresh – Nová party v klubu Misch Masch. O každý čtvrtek v měsíci se stará jiný promotér a proto i název Fresh je ve spojení s tímto večerem. Setkat se tak můžete např. S DJs jako jsou Eagle (Fresh), Brian (Royal Fresh), Madnam (Fresh House Classics), John Culter (Fresh Hot Shot). Hraje se současná taneční hudba a hity.

DJ Brian – oficiálně je rezidentem řeckého klubu PARADISE CLUB na ostrově Mykonos. Hrál také dvě sezony na Ibize ve známých klubech jako jsou Amnesia, Space, Somny, El Divino, Guarana nebo El Ayoun. V Praze pořádal několik let velmi úspěšnou Olympie party.
www.djbrian.cz

DJ Eeagle – je stálicí pražské taneční scény s velmi vkusným výběrem skladeb a proto je také rezidentem čtvrtečních parties FRESH.

Ivan M. – velmi talentovaný muzikant, který vystupuje od koncertů vážné hudby až po party na Ibize vedle světoznámých Djs. Koukněte se na www.ivan-sax-.com. 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016