PARTYINFO

 

CZECH MADE

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Loutka (djloutka.com), Marwin Shamma (marwinshamma.com), Lucas Hulan (roxy)

2nd stage - IM Cyber (take control), Brooklyn (subtitles/phuzion/horizons), 2K (shadowbox.cz)
Live:
Roman Rai (solstice rec./roxy)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 120/170 czk
 
 
Nová klubovka Czech Made v pražském Retro Music Hall
 
 
Retro Music Hall Praha uvádí první díl ze série klubových akcí Czech Made, které si daly za úkol podpořit domácí taneční scénu. Czech Made je především party, která nezapomíná na Čechy a bude se vždy snažit nabídnout kvalitní line-up, složený výhradně z tuzemských umělců.

K hlavním lákadlům celého večera bude jistě patřit živé vystoupení Romana Raie. Tento talentovaný Dj a producent má mimo jiné na svědomí více jak tři desítky úspěšných skladeb na vlastní značce Solstice records, které se dočkaly Djské podpory světových hvězd typu Omid 16B, Hernnan Cataneo, Sander Kleinenberg nebo Luke Fair. Dále se můžete těšit na sety známých Djů Loutky a Lucase Hulana, dřívějších členů dnes již legendární agentury Roxydust. Novou krev bude reprezentovat plzeňský Dj a producent Marwin Shamma, který patří v poslední době mezi elitu na houseové scéně.

Druhé podium ovládnou zlomané beaty. Představí se zde nejůspěšnější český drum`n`bassový producent Juanita Juarez aka Brooklyn, jehož skladby se objevily na několika prestižních labelech, včetně norského vydavatelství Subtitles. Dále se přadstaví IM Cyber se svým party setem, spolupořadatelka úspěšných nocí Take Control v Abatonu a zástupkyně Roxy bookingu. Dvojici doplní Dj 2K, kterého můžete znát například z pořadu Shadowbox na pražském Radiu 1.

Nezapomeňte, první vydání nové klubové noci Czech Made se uskuteční již 26. května v pražském Retro Music Hall. Akce startuje ve 22:00 hodin a potrvá až do brzkých ranních hodin. Lístky na party pořídíte v předprodejích v síti Ticketstream za 120,-Kč, na místě pak budou k dostání za 170,-Kč.

Club Info: www.retropraha.cz nebo www.myspace.com/czechmadeclubbing
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016