PARTYINFO

 

NUBREAKZ

Datum konání:
05.05.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Meehay, Marcco, Yak, Cosmopunk (dj set)
Popis:
vstup 30 czk
 
 
Sobotní Nubreakz v Perpetuu
 
 
Ladies and gentleman po měsíční odmlce opět přichází Nubreakz do Perpeta, aby poškádlil Vaše smysly. Nebude to žádnej zahraniční úlet jako Nedu Lopes z Brazílie, ale dva hosté z ČR. Prvním je v Petu už několikráte hrající Meehay ze severu Čech a druhým hostem jsou Cosmopunk, tentokrát jako DJ set. Co tedy můžete očekávat ? Electro-Dub-Break v rychlosti 124-131 bpm trochu zlomeně a zase rovně. Prostě jako vždy žádnej one level sound. No a samozřejmě support obstarají residenti Marcco & Yak.

Meehay
Tento pán pochází ze severu a hraje 6 let pouze breakbeat. Stylově ho lze zařadit mezi funky breakaře s vokály, ale rád zahraje jakýkoliv break od old schoolu až po progresivněji laděné věci, a jak k tomu sám dodává - je snad lepší hudba na hraní? Vyloženě oblíbené labely nemá, ale líbí se mu Freskanova, Passenger, Functional Breaks. Je residentem každoměsíční breakové akce v domácím Depplu a milovník dobrého jídla a piva. Meehay hrál na různých akcích třeba s Tata Bojs, Skyline, Southpaw, Hypnotix a support dělal samozřejmě řadě světových DJs viz. Brent Newitt z Aquasky vs. Masterblaster, nebo Phantom Beats, Matt Cantor z Freestylers. Slyšet jste mistra mohli na libereckém Aquaphonicku, na festivalu Love Planet (2005), Cosmic Tripu (2006) a taky na b-boy akcích Battle Challenge (2004) a na slovenské B-boy Session (2005). Z klubů kde hrál jmenujme Roxy, Cross, Le Mirage, Zero, Akropolis, Abaton, domácí Deppl, Casta, Comix a už zavítal před časem i do Brna viz. Fléda, a nyní opět Perpetuum.

Cosmopunk
Jak již název sám napovídá vstřebává různý odpad z kosmického prostoru za účelem naladění posluchačů na stejné frekvence, které mají za úkol rozhýbat nejen těla, ale i rozpoložení myslí. Zkrátka snaží se o to, aby kapela vynikla u nás v ČR nezvyklým pojetím elektronicko-taneční muziky, s prvky experimentu a minimalismu. Dali se dohromady v polovině července roku 2005. V kapele zatím působí Ferda (bicí), Linda (baskytara), Phaces (synth, sampler) a Marketa (vokals). Do budoucna chtějí vystupovat i s MCm. Tento rok startujeme let do neznámých hudebních galaxií a vy můžete okusit tento večer v Perpetuu hudbu jejich oblíbených producentů a samozřejmě i tu cosmopunkovou.



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016