PARTYINFO

 

FRESH FRUIT

Datum konání:
09.05.2007 - středa
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Natasza & Oscarsix (pe!music, at), Javas
Popis:
vstup zdarma
 
 
Natasza & Oscarsix na dalším Fresh Fruit v Perpetuu
 
 
Na pravidelný středeční Fresh Fruit je do brněnského klubu Perpetuum přichystán speciální večírek v režii zkušeného DJe Javase, který takto oslaví své narozeniny a Vám znovu představí dva významné hosty z Vídně. Javasovi stájoví kolegové - hlavní představitelé hudebního vydavatelství PE!music DJs Natasza & Oscarsix, již tradičně  předvedou něco ze svého DJ-ského umění a skvělého feelingu pro taneční hudbu. Přijďte si opět vychutnat vynikající underground house music a nalaďte pozitivní vibrace pro Vaše uši!

Zde fotky z minulých akcí PE!music Night v Perpetuu zde a zde.

Natasza & Oscarsix (At)
Tahle umělecká i partnerská dvojice z Rakouska má bohaté mezinárodní zkušenosti z oblasti elektronické taneční hudby. Svoje pravidelné akce prezentuje nejen v domácím prostředí rakouských a polských klubů, ale i v Německu, Francii, Španělsku, Maďarsku atd., kde úspěšně baví se svým jackin house rytmem nadšené návštěvníky mejdanů.

PE!music crew mimo jiné též zahrnuje společenství DJs a producentů, kteří se aktivně podílí na rozvoji evropské kulturní spolupráce. Představují informační webové stránky, kde prezentují aktivity umělců z celého světa a nově vzniklý úspěšný hudební label. Duo Natasza a Oscarsix v současnosti vydává spoustu skladeb na svém labelu PE!music a taky u řady dalších světových hudebních vydavatelství např. 3AM, S-sense, I love deep a především Uniform Records z USA. S Amerikou ostatně rozvíjí svoje další aktivity v rámci spřízněných kolegů z oblasti jackin house.

K jejich pravidelným hostům na párties v polských top klubech Prozak, Midgard, Club 4 patří takové pojmy house scény jako: Asad Rizvi, Joey Youngman, Johny Fiasco, Raoul Belmans, Jake Childs, Jacob, Lil Mark, Troydon, Vernon/DaCosta, Swirl People, David Duriez a mnoho dalších.

Zde stahuj live DJ mix Natasza&Oscarsix
více info na: www.myspace.com/nataszaandoscarsix

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016