PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
12.05.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Tvyks, Vectif, The Walk & Rogerseventytwo (amsterdam, nl)
 
 
Profil headlinerů sobotní Plastique Extra
 
 
The Walk & Rogerseventytwo (Amsterdam, NL)
Dva DJové, narození v polovině 80. let, ti společně zpříjemní víkend svým soundem inspirovaným pařížskou scénou. Vše to začalo už před deseti lety s Daft Punk a Cassius, ale dnes má Paříž partu nových osobností, které převzali pomyslnou štafetu: Justice, Uffie, SebastiAn, Kavinsky, Mr.Oizo, Teenage Bad Girl, a samozřejmě label Kitsuné. Takže se připravte na uším lahodící mix pařížských párty klasiků a nebuďte překvapeni, pokud uslyšíte také Favela Booty Beats, the Baltimore Sound nebo nějaké ty Rage Against the Machine.

Během léta 2004 se The Walk & Rogerseventytwo po desetiletém přátelství rozhodli spolupracovat. S podobným vkusem a společným zájmem o hudbu jako by byli předurčeni k tomu, aby svým novým zvukem nakopli nudnou DJskou scénu. S velkou podporou kapitána Joosta van Bellena měli tu čest si společně s Uffie a Feadz zahrát na holandské ‚nejšpinavější‘ party Rauw, a dostali nabídku stát se residenty párty Zeitgeist v klubu Sugarfactory. Hráli v Paradiso s Justice a Gildas (Kitsuné), v Maassilo během nového konceptu Ruis, v Loods6 pro Vice Magazine a stihli si užít i své první zahraniční vystoupení na noci labelu Tiger Trax v Londýně.

Kromě hraní po klubech se DJ Rogerseventytwo velmi úspěšně snaží o svoji vlastní hudební produkci. Od prvního remixu pro label Tiger Trax v roce 2005 už zůstal této značce věrný. Po skvělém zápisu v DMC Buzz Chart a výběru do pořadu Essential Selection Pete Tonga na BBC radio 1, stihne ještě v tomto roce vydat své první EP. Rogerseventytwo je také známý remixér pro Kanadský label Eyezcream (s umělci jako Lifelike, DJ DLG a David Rubato), kde měl tu čest remixovat Annie a Kate Smith.
Ani The Walk nestojí pouze za gramofony, po dokončení bakaláře v oboru psychobiologie nyní tvrdě pracuje na magisterském studiu lékařských věd na universitě v Amsterdamu. Takže kromě slušně rozjeté DJské kariéry chce The Walk úspěšně dokončit své vzdělání, aby mohl v budoucnu zachraňovat životy.

www.plastique.cz
www.perpetuum.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016