PARTYINFO

 

BIOS 2007

Datum konání:
20.05.2007 - neděle
Místo konání:
Kožlany - tábořiště V Tišině
DJs:
not to be announced
Info:
http://bio.psytrance.cz
 
 
BIOS open air po roce opět v lesích u Kožlan

Psychedelic / Goa trance  festival BIOS se letos koná 18.-20. května 2006 již tradičně v lesním tábořišti Tišina u Kožlan na Rakovnicku.

Jedná se o již šesté pokračování pestrobarevné taneční akce s obzvláště energickou zvukovou municí,  optickými lahůdkami ve všech možných podobách (PsyArt deco, Bodypainting, videoart, firewshow aj., ) a velikým chilloutem s vlastním biografem...

Jména mistrů psychedelických zvukových vln (vč. zahraničních hostů) jsou letos dobře utajovaným překvapením, rozhodně však příjemným:)

Prozradíme snad jen, že se podařilo zajistit prozatím asi nejšpičkovější zvukovou aparaturu, která kdy na podobné akci v ČR byla!




Doprava:
Autem pojedete z Rakovníka směr Plzeň a v obci Kožlany (kousek před Kralovicemi) zahnete doprava na Hradecko, po cca kilometru se těsně před žel. přejezdem dáte doprava a další asi 4km pojedete lukami a pak lesem, sledujíc bílé šipky „Tišina“. Elegantnější možnost je pak zaparkovat auto v levotočivé zatáčce u rybníka a fotbal. hřiště cca půl km před Kožlanama a dojít do Tišiny údolím proti proudu potoka pěšku po zvuku, .
Vlakem bude nejlepší, vystoupíte-li v polostanici "Strachovice" na trase Rakovník-Kralovice a na straně, kde se nachází zřícenina přístřešku, zaplujete do temného lesa, přejdete potok a další cca 2km se budete držet pohromadě a názorných zbytků šipek.

V pátek jede v 15:22 přímý bus z Hradčanské až do Kožlan, ideální vlakové spojení vyráží z Rakovníka do Strachovic (Kralovic) v 19h a ve 22:46h, do Rakovníka v tom případě ideální dojet busem ze Zličína (17:30, 17:45, resp. ve 21:15h, popř. vlakem z Masaryčky ve 20:49).

Omezený počet ubytování je možné rezervovat (na perplex@psytrance.cz) v chatkách po 4 lůžkách v ceně 100Kč/noc/os. K dispozici jsou i místa v hostelových pokojích v ceně 150 kč/os/noc. Spacák s sebou, letos lůžkoviny nedá správcová z ruky. Rezervace jsou možné jen celých chatek na oba dny a platí v pátek do 21h.
Btw jednou z kreativních aktivit bude celovíkendová výroba obří kolektivní koláže, takže bude ideální, pokud se vám poštěstí přinést vlastní nůžky (příp i kancel. lepidlo či lepicí pastu) a zejména zajímavý zdrojový materiál, tj. staré časopisy všeho druhu a jiné nalepitelnosti!!

Fotky z minulého ročníku najdete zde:
http://www.psytrance.cz/clanek.php?ret=in&pos=81&id=777
http://www.hypno.cz/bioles290505/
http://www.hypno.cz/biolest190506/
http://www.douple.net/fotky/biolest2006/
http://nubreed.cz/index.php?option=com_zoom&Itemid=140&catid=61&PageNo=1

Veškeré další info, mapky, fotky z minulých ročníků apod. najdete na  http://bio.psytrance.cz/  či tradičně na www.psytrance.cz.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016