PARTYINFO

 

ALIF SOUND SYSTEM V KLUBU IN SPIRAL

Datum konání:
07.05.2007 - pondělí
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
Live:
Alif Sound System (fr)
Popis:
start 21:30, vstup 90 czk
 
 
Alif Sound System se vrací do plzeňského In Spiralu
 
 
V pondělí 7. května 2007 vystoupí v plzeňském klubu IN SPIRAL (Resslova 17, 1.patro, Plzeň) francouská ragga-jungle-hiphop-punková parta: ALIF SOUND SYSTEM !!!

Alif je první písmeno arabské abecedy. ALIF SOUND SYSTEM je undergroundové sdružení, které bylo založeno v roce 2002 v jihofrancouzském městě Tarn a které sdružuje umělce s různými hudebními kořeny, kteří produkují bohatý mix současné elektronické hudby. Jejich produkce se opírá o aktuální kulturně-společenská a politická témata a prostředkem k vyjádření jejich postojů k nim je především ragga jungle, hip-hop a tradiční vokály

Hlavní postavou jejich živých vystoupení je arabský "warrior-MC" MOUDJAHIDIN DU BEAT (MDB),  kterému servíruje hudební podklad producent VDZBreak, přičemž oba dva kryje ze zálohy DJ GRAVEBONGAZ se svými scratchi. Od posledního vystoupení v Plzni posílili o živou baskytaru (YANN), kytaru (FAYBE) a druhého vokalistu (CHIKO DAINJA). Celou show doplní videoprojekce v podání dvorního VJe Alif sound systemu (OTCHO).   

Toto bude jejich třetí, dlouho očekávané, vystoupení v klubu InSpiral, kde budou prezentovat svoji novou desku "Rimes Antipersonnelles" . Můžeme tedy očekávat ragga junglovou smršť doplněnou o výrazné vokály, které nenechají nikoho jen lenivě postávat opodál. Kdo si nechal ujít předcházející 2 vystoupení, neměl by tentokrát zaváhat…

Akce začíná ve 21:30 a vstupné je 90 CZK. Před a po vystoupení vám zahrají INSPIRAL residenti ve spolupráci s KONGLOMEIRA DJS (FR).

Více info naleznete na:
www.myspace.com/alifsoundsysem31
www.alifsoundsystem.net
www.inspiral.cz
www.myspace.com/inspiralcz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016