PARTYINFO

 

HIP HOP ALLSTARS OPEN AIR

Datum konání:
14.07.2007 - sobota
Místo konání:
Roudnice nad Labem - letiště
Live:
Guru´s Jazzmatazz, Kool Keith, Kut Master Kurt, Beatnuts, Tash Of Tha Alkoholiks, Le Turf, Nico Suave, Denyo, Audiofest, Kontrafakt, Tina + Live Band, Supercrooo, Vec, Indy & Wich, PIO Squad, H16, Moja Reč, Platinum Soul, Navigators, Sixin Live
 
 
Hip Hop Allstars Open Air zveřejňuje line-up
 
 
Holla, máme hot news a stále se plnící line-up na letní open air Hip Hop Allstars, který je pokračováním koncertů s členy Wu Tang Clanu - Raekwonem a Methodmanem. Vize se nemění, jde stále o dvoudenní Urban festival, na kterém půjde především o pure program sestavený s česko-slovenské top 10 a zahraniční jména, která přivezou různé směry Black Music.

Třináctého a čtrnáctého července, symbolicky na místě, kde kdysi vznikla scéna “in the Heart of Europe”, se můžete těšit na zatím avizované: Guru´s Jazzmatazz, Kool Keith a Kut Master Kurt, Beatnuts, Tash of Tha Alkoholiks, Le Turf, Nico Suave + Denyo, Audiofest, Kontrafakt, Tina + Live Band, Supercrooo, Vec, Indy a Wich, PIO squad, H16, Moja Reč, Platinum Soul Dj´s, Navigators + Sixin Live. Hudbu doplní Drips Graffiti Jam. Buďte připravený na další online info.
Back to the future, brothers & sisters!

Předprodej: Ticketportal.cz & Boombap shop, Samet, No.2, Queens.

Cena předprodeje:
Do 01.06. Pátek + Sobota 590,- Sobota 490,-
Do 13.07. Pátek + Sobota 690,- Sobota 590,-
Na místě Pátek + Sobota 790,- Sobota 690,-

Generální partner: Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016