PARTYINFO

 

ELEMENTS OF LIFE

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tiësto (nl), Jes Brieden (usa)
Info:
http://www.partyinfo.cz
Popis:
vstupné v předprodeji 499 czk + poplatky
 
 
 
Poslední informace k Tiesto Elements of Life – tour 2007
Američanka Jes Brieden doprovodí v Praze DJe Tiesta
Velmi speciálním a v mnoha ohledech okouzlujícím hostem holandské superstar Tiesta bude na jeho pražském koncertě Američanka Jes Brieden, známá také jako Brieden nebo J.Brieden případně něžná třetina skupiny Motorcycle, kterou s ní tvoří DJ duo Josh Gabriel a Dave Dresden.
 
Zpěvačka, skladatelka, producentka, umělkyně Jes z New Yorku zpívá už od raného mládí. Její mimořádný talent a pěvecký rozsah objevili na umělecké škole. Brzy ji také potkaly první profesní úspěchy a na ně navázala nepřetržitá řada dalších nabídek na zajímavou práci zahrnující psaní skladeb pro přátele, studiovou spolupráci se známými, zkrátka vše, co se nějakým způsobem týká hudby.

Svět objevil Jes prostřednictvím skladby Star Children, kterou natočila se svou bývalou kapelou Guardians of the Earth a na kompilaci Politics of Dancing ji hned vedle U2 a iiO zařadil Paul van Dyk.

Po jednom ze svých vystoupení v Los Angeles potkala Jes DJ dvojku Gabriel & Dresden, zanedlouho spolu založili projekt Motorcycle. V roce 2003 debutovali singlem As the rush comes, ten vyšel na labelech jako Armind, Positiva, Armada Music, Dance Factory a jiných. V různých obměnách pak ještě mnohokrát. Dodnes prodali více než 3 miliony kopií tohoto singlu a vyhráli s ním 2 Billboard Dance Awards v roce 2004 nebo Best Dance Track a Best New Dance Artist. As the rush comes bodoval v rozhlasových hitparádách po celém světě, video klip k písni si oblíbili diváci různých hudebních kanálů, MTV počínaje, přes CSI až po E! Channel.

Úspěch singlu zajistil Jes globální věhlas a vystoupení na akcích jako Miami Arena, Bacardi Festival (Libanon), World Electronic Music Festival (Toronto), Escape in the Park (Moskva) a dalších. Během takto nabitého rozvrhu ještě Jes stihla pracovat na sólovém albu Disconnect, které pro ni produkovali Steve Sidelnyk a Sean Spuehler (pracovali na deskách Massive Attack, Madonny, Richarda Ashcrofta z The Verve).

Při skládání písní pro své první album poslouchal Jes muziku Radiohead, The Clash, Mary J. Blige, Björk, Annie Lennox, hledala aranžmá, ve kterém by vynikl její unikátní hlas. Jes skládá klasickým způsobem, tedy zpívá, hraje na klavír a na kytaru. Vznikla výjimečná elektronická muzika s prvky rocku, na které jsou patrné které si přinesla z bývalých kapel. Její styl si dokonce vyžádal vznik nové škatulky s názvem Rocktronica.

Album Disconnect vyšlo 5. dubna 2007 jako Magik Muzik 09, obsahuje 14 vynikajících skladeb, které mu zajistili čelní pozice ve světových žebříčcích prodejnosti i v hudebních magazínech v rádiích a především velký úspěch mezi posluchači.
 
Staňte se součástí Twix VIP terasy na Tiëstovi - Jak? Zaujměte! Kamikaze představí nový drink na akci Tiesto - Elements of Live Tiësto-Elements of Life @ T-Mobile Aréna Tiësto se v listopadu vrací po dvou letech do ČR

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tiësto – Elements Of Life Tour - Report od Heapa
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016