PARTYINFO

 

ELEMENTS OF LIFE

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tiësto (nl), Jes Brieden (usa)
Info:
http://www.partyinfo.cz
Popis:
vstupné v předprodeji 499 czk + poplatky
 
 
 
Poslední informace k Tiesto Elements of Life – tour 2007
Již tuto sobotu 24. listopadu se v pražské T-Mobile Aréně odehraje dlouho očekávaná halová show letošního roku – Tiësto Elements of Life – tour 2007. Všechny vchody T-Mobile Arény se otevřou pro návštěvníky ve 20:00 hodin. Hudební produkce začíná ve 21.30 hodin a končí v 05.00 hodin ráno.
 
Ale je velmi pravděpodobné, že po předpokládaném následném aplaudování fanoušků bude Tiësto pokračovat a prodlužovat svoje DJské hraní, stejně jako tomu bylo na 99% vystoupeních tohoto celosvětového tour Elements of Life. Předprodej vstupenek. Akce je vyprodaná, ale je možné, že na místě bude ke koupi ještě pár vrácených nebo nevyzvednutých vstupenek našich klientů.

V celé aréně bude vybudováno dostatek pevných a mobilních barů. Posílena kapacita WC. Zjednodušené značení. Maximální možný počet šaten. Šatny mají bohužel omezenou kapacitu cca 6.500 míst, takže doporučujeme návštěvníkům parkujícím auty v blízkosti arény nechat svoje bundy v autě. O bezpečnost návštěvníků se bude starat team bezmála 100 členů ostrahy, v pohotovosti bude team zdravotníků, požárníků a policie. Pro všechny fanoušky Tiësta bude připraven i prodej oficiálního merchandise Tiësto – Elements of Life.

Celá show Elements of Life je stejně jako již legendární projekt Tiësto in Concert založena na jednom DJ. Tiësto tak odehraje téměř celý večer sólo. Na podiu ho doplní dnes velmi úspěšná a populární americká zpěvačka JES.


 
Američanka Jes Brieden doprovodí v Praze DJe Tiesta Staňte se součástí Twix VIP terasy na Tiëstovi - Jak? Zaujměte! Kamikaze představí nový drink na akci Tiesto - Elements of Live Tiësto-Elements of Life @ T-Mobile Aréna Tiësto se v listopadu vrací po dvou letech do ČR

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tiësto – Elements Of Life Tour - Report od Heapa
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016