PARTYINFO

 

POSITIVE VIBES 1

Datum konání:
24.05.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - El Magico
DJs:
Suki, Pixie, Rich, Basstien, Mc Jacob, Mc Nu C
Info:
http://ytp.cz...
pavel.nadvornik@ytp.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
 
 
Květnová Positive Vibes v pražském klubu El Magico
 
 
Agentura YTPromotion uvádí drum´n´bass party s názvem „Positive Vibes“. Jedná se o první párty tohoto hudebního stylu v klubu El Mágico v prostorách kolejí Jižní Město. Desky roztočí 24.5. přední čeští DJs Suki (tele2beatz), Pixie (tele2beatz), Rich (bassbeast) a Basstien (bassbeast) v doprovodu dvorních MCs a zpěváků skupiny Skyline a to MCs Jacob a Nu C.

Za krásnou symbolickou cenu 50,- Kč bude tato nadílka jistě stát za to. Klub je nově zrekonstruován a pro ty, kteří se zde ještě nebyli podívat, koukněte na stránky klubu elmagico.cz. Překvapí Vás příjemné studentské ceny na všechny nápoje. Speciální akce bude tento večer na nápoj „Křídla“ za 39 Kč.
Večírek odstartuje DJ Rich svými ragga-junglovými mixy, následovat bude společné vystoupení Suki&Pixie, kteří Vás doslova napumpují jejich oblíbeným jump-upovým setem plným vokálových tracků.

Finále bude patřit Basstienovi a jeho ragga-junglovému setu. Vystoupení DJs doprovodí vokály nejlepších českých MCs, jejichž hlasy poznáte spíše z písníček skupiny Skyline, která letos potřetí v řadě vyhrála soutěž Dance Music Awards v kategorii Projekt roku.

Párty začíná ve 20:00 a konec je z důvodu rušení nočního klidu naplánován na 02:00. Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016