PARTYINFO

 

MAJÁLES 2007

Datum konání:
10.05.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Ostrava - Slezskoostravský hrad
DJs:
LTJ Bukem & Mc Conrad, Sayko (live) & Mc Junior Red , Tall, Five & P.Alan, Koogi, more
Live:
Dog Eat Dog, Kontrafakt, PSH, WWW, Supercroo
Info:
http://www.majales.cz
 
 
Ostravské Beánie 2007 přivezou Dog Eat Dog Hip hop scéna nově na letošních Českých Majálesech
Drum'n'bass na Majálesu v Brně, Ostravě a Praze
Do Prahy zavítá London Elektricity DJ Set, hvězda d’n’b scény. Brněnský Majáles a Ostravské Beánie roztančí DJ Sayko, LTJ Bukem a MC Conrad, Koogi nebo DJ Five.
 
Pražský Majáles – 1. - 2. května – d’n’b scéna: London Elektricity Dj Set, Dj Sayko Life Performance, Dj Five, Philip TBC
Brněnský Majáles – 8. - 9. května – d’n’b scéna: LTJ Bukem a MC Conrad, DJ Sayko Life Performance, Dj Five, Koogi
Ostravský Majáles – 10. května – d’n’b scéna: LTJ Bukem a MC Conrad, DJ Sayko Life Performance, Dj Five, Koogi

Ve velkokapacitním stanu pro 4 000 lidí to letos bude vřít nejen hip hopem ale i drum and bass rytmy. Letošní dvě velká pódia na Pražském a Brněnském Majálesu 2007 a jednu stage na Ostravských Beániích doplní i velkokapacitní stan pro 4 000 lidí, který přinese lahůdky d'n'b scény. Vystřídají se zde kultovní formace a kapely, pro které jistě nebude problém rozhýbat publikum pod sebou. Pražský Majáles proběhne již 1. a 2. května na Výstavišti. Brněnský bude následovat o týden později a Ostravské Beánie, akce konaná v rámci Českého Majálesu dostane lidi do varu již 10. května!

Kromě hip hopu se dočkáte i předních českých kapel jako Tatabojs, kteří exkluzivně na Majálesech představují své nové album Kluci, kde jste, Kryštof, Čechomor, No Name ze Slovenska a dalších. Kromě nic letos na Majáles do Prahy a Brna přijali pozvání i Clawfinger, Oomph!, Dog Eat Dog (vystoupí i v Ostravě na Beánii), Translgobal Underground a další. Na své si tak přijdou jak příznivci československého pop & rocku, ska, hip hopu, d’n’b. Více o programu na www.majales.cz.

Tony Colman and London Electricity pouze v Praze na Majálese!
Nejzářnější z drum and bass, nejdunivější hudba a nejlepší interpret... Tony Colman and London Elektricity v současnosti dělají D'n'B jméno asi jako dřív Elvis Presley Rock'n'Rollu. Sám Colman o svojí hudbě v jednom z posledních rozhovorů říká: "Zvuky drum & bass se právě hrozně měmí. Když začínaly kolem roku 1989-90, všechno se točilo kolem Akai S900 a Atari. Moc se se tímhle vybavením dosáhnout nedalo. A když se přeneseme do současnoti, muzikanti vědí mnohem líp, jak dosáhnout znělosti a tónů, jak celou muziku zmohutnět, zesílit, jak skutečně dělat muziku. A u drum & bass je podstatná komunita lidí, kteří za ním stojí. Je neuvěřitelně silná.” Nic jiného se dodat nedá.

LTJ Bukem
je dalším drum'n'bassovým mágem, který na Českém Majálesu (v Brně a na Ostravských Beániích) vystoupí. A vystoupí s MC Conradem, který je už od svých začátků ovlivňován ravem a je považován ze jednu z vůdčích osobností scény d'n'b. Rapové texty jsou prokládány pocity ze života a dokonale propojují jeho produkci s publikem. Styl propojení DJe s Mcm bylo mnohokrát napodován a nikým jiným nedosažen. Oba navíc reprezentují vlastní hudbu na nezávislém labelu. V poslední době na sobě Conrad tvrdě pracoval a jeho poslední dílo - "Golden Girl", ukázalo, že práce přinesla ovoce. Vrátil vokály tam, kam původně patřily – do čela kapely.

DJ Sayko
DJ Sayko, vlastním jménem Martin Zajac, je jednou z takřka kultovních postav české d'n'b scény. Je jedním z nejdéle hrajících DJs u nás a stal se prakticky živoucí legendou, která dokonale mixuje a ze svých představení doslova ždímá veškerou možnou energii. Vyžívá se v jako kámen tvrdém jungle, ale nepohrdne i hudebnějšími jazzíkovými rytmy a přesahuje bez problému do breakbeatu a hip hopu. Dle slov klasika je Sayko jednoduše živel, který nemá v ČR obdoby!

Vstupenky pro Prahu a Brno stojí 150,- v předprodeji na jeden den (síť Ticketportal + 25 Kč servisní poplatek, nebo Palace Cinemas bez poplatku). Na místě pak za jednodenní zábavu zaplatíte 199,-. Máte ale ještě poslední šanci koupit poslední vstupenky v předprodeji za 250,-, se kterými si můžete užít po celé dva dny. Jednodennní ranec muziky na Ostravských Beániích stojí 99,- v přeprodeji a 150,- na místě. Ke každé vstupence získáte také studentský volňásek 1+1 na jakýkoli film v kinech Palace Cinemas.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016