PARTYINFO

 

MAJÁLES 2007

Datum konání:
09.05.2007 - středa
Místo konání:
Brno - Černovická terasa
DJs:
LTJ Bukem & Mc Conrad, Sayko (live) & Mc Junior Red, Tall, Five, Koogi
Live:
I am X, Clawfinger, Kontrafakt, PSH, WWW, Vec
Info:
http://www.majales.cz
 
 
Clawfinger natočí Majálesu nový klip
Brněnský Majáles se ve středu 9. května stane svědkem světové premiéry nové písně Life Will Kill You, která se objeví na právě připravovaném stejnojmenném albu. Samotnou píseň Life Will Kill You mají na celém světě poprvé možnost slyšet právě návštěvníci Brněnského Majálesu. 
 
Důvod?
Legendární švédskou kapelu Clawfinger upoutal natolik Pražský Majáles, že se rozhodla na dalším Majálese v Brně natočit ke své nové písni Life Will Kill You videoklip. Členové kapely se tak rozhodli zcela spontánně pod vlivem úžasné atmosféry letošního ročníku Pražského Majálesu. Life WIll Kill You je součástí nově piřpravovaného studiového alba se stejným názvem, které má vyjít v létě tohoto roku.

Rap-metaloví Clawfinger se stále udržují ve vynikající formě. Kapela, kterou nejvíce proslavily hity „Do what I say“, „Nigger“ nebo „Nothing going on“, je v našich končinách dobře známá a těší se velké popularitě – loni v lednu zahrála skvělý koncert před vyprodaným Abatonem a v létě byla headlinerem jednoho z tuzemských festivalů.

Pro kapelu je charakteristická agresivní kytarová, ale melodická hudba, ve svých textech často vyzdvihují politická či antirasistická témata. Jako jedna z mála úspěšně přežila crossoverovou vlnu konce devadesátých let, v roce 2001 vydala desku „A Whole Lot Of Nothing“, se kterou pozitivně překvapila jak fanoušky, tak kritiku. Od té doby vydala vždy s roční pauzou další dvě úspěšné – „Zeros & Heroes“ a „Hate Yourslelf With Style“.

Diskografie
2005 Hate Yourself With Style
2003 Zeros & Heroes
2001 A Whole Lot Of Nothing
1997 Clawfinger
1995 Use Your Brain
1993 Deaf Dumb Blind

 
Pražský Majáles se povedl, teď hurá do Brna! Brněnský Majáles bude na Černovické terase

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016