PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
12.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Loutka (djloutka.com), Pete Walk (petewalk.com), Raju (raju.cz)
Info:
http://www.celnice.com
Popis:
start 23:30, vstup 150 czk, s kartou klubu Celnice vstup zdarma a 30% sleva na baru. Pro pravidelné návštěvníky party Steam nabízíme možnost vystavení karty zdarma. Stačí napsat na mail steam@thonyk.com Tvoje příjmení, jméno, mail a mobil. K vyzvednutí pak bude u vstupu na akci.
 
 
Loutka na květnovém Steamu v Celnici
 
 
Jedním ze stálic pražských klubových mejdanů posledních let je akce STEAM. Zájem o něj je větší a větší a tak letos v létě oslaví již krásných pět let své existence. Poslední dobu se konal pravidelně v klubu Duplex a stal se zároveň i jednou z největších akcí tohoto klubu. Díky změně strategie klubu Duplex jsme však byli nuceni změnit působiště a jít o dům dál. Naše zdlouhavé výběrové řízení nakonec vyhrál klub Celnice. No a práve teď vám přinášíme první ochutnávkový díl..

Jako vždy se můžete těšit na nejrozjetějsí mejdan s tou nejenergičtější hudbou a nejlepší atmosférou po celou noc. Tentokrát zahraje legenda české house music dj Loutka kterého jsme nepozvali jen tak náhodou. Právě on byl totiž hlavní hvězdou i prvního ochutnávkového dílu v klubu Duplex před rokem a mimo to že sklidil obrovský úspěch, přinesl akci i štěstí. Dalším hřebem večera pak bude opět hodinová ping pong show v podání rezidenta party Peta Walka s hostem kterým bude dj Raju. Oba zahrají jak hodinu společně tak i hodinu sami.

Aktuální informace najdete tradičně na webu www.steam.thonyk.com. Žádosti o vstupy a slevové karty klubu Celnice pak zasílejte na mail steam@thonyk.com.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016