PARTYINFO

 

FULL THROTTLE

Datum konání:
04.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Hozzy (studio54/2funkbrothers), Bastis (2funkbrothers), Katie (housexit), Antony Lopez
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, afterparty Studio54
 
 
Znovuotevření klubu Anubis již tento pátek
 
 
Dámy, pánové a všichni DJs, rádi bychom Vás v krátkosti upozornili, že Anubis club po krátké přestávce znovu otevírá své brány a to již tento pátek 4.5.2007 od 21:00 a tímto bychom Vás rádi pozvali na první housovou noc FULL THROTTLE, kde to na plný plyn rozjedou DJ‘s Hozzy, Bastis a DJane Katie. Anubis club sídlí v samém centru Žižkova, kousek od divadla Járy Cimrmana a shopu Aiffel records, tedy na rohu Štítného a Cimburkovy ulice.

Club se nachází ve sklepních prostorách restaurace Anubis, kde najdete poměrně velký taneční parket, 60 míst k sezení, oddělený bar s veškerým sortimentem a příjemnými cenami a k tomu všemu místnost, kde si můžete zahrát fotbálek, šipky, či si jen tak odpočinout. Club je vybaven kvalitním zvukem značky Ecler (4+2) – 2400 W a světly od firmy Martin. Toto vybavení zaručí skvělý základ pro pořádný mejdan.

Do budoucna se můžete těšit na plno zajímavých parties pod taktovkou produkce HouseXit (Adam Cloud, Shkobiss, Marshall a Katie). Převážně si zde budete moci užívat party v rytmech electra, housu, progressivu, ale i drum n’basu, breakbeatu, hip hopu a disca. Veškeré potřebné informace najdete na webových stránkách www.anubis-restaurant.cz.

Již tento pátek 4. května, se budete moci v Žižkovském klubu Anubis (roh ulic Šťítného a Cimburkovy) zůčastnit premiéry první pravidelné klubové noci pod dohledem nového produkčního týmu. Klubová noc dostala název FULL THROTTLE (Na plný plyn) jakožto volné pokračování série putovních narozeninových parties stejného názvu, konajících se poslední 3 roky ve více či méně známých Pražkých klubech, jako jsou Houseboat u Bukanýra, Pekelnej Bar, či již neexistující klub Jahoda.

Residenty této noci byli vybráni 3djs, jejichž výběr desek se asi nejvíce hodí do představ o hudební dramaturgii tohoto večera a tou je pozitivně naladěná houseová noc plná horkých novinek i klasických filtrovaných pumping desek od pánů jako jsou Američan Steve Smooth, nebo francouzský houseový klasik Antoinne Clamaran. V čele této sehrané trojice vystupující také pod názvem volného djského uskupení 2FUNK BROTHERS djs stojí resident after klubu Studio54 a resident každoměsíčních rozjetých mejdanů FEEL THE VIBE v Andělském Pekelném Baru DJ HOZZY. Neúnavný to propagátor filtrované francouzské houseové školy, s jistotou vždy rozjetých a technicky perfektně podaných setů.

Druhým v pořadí nikoliv však kvalitou je BASTIS, houseový labužník plující převážně na svižnějších houseových vlnách vždy podpořených silnou kvalitní basovou linkou, tak typickou pro francouzskou houseovou scénu. Taktéž záruka strávení kvalitního pátečního večer. Třetím "bratrem v triku" je ANTONNY LOPEZ vlastním jménem Adam Hainc. Ten se ale bohužel premiérového večírku nezůčastní, takže o něm detailně až příště. Aby byl výčet djů hrajících na prvním FULL THROTTLE kompletní, jako pomyslnou třešničku na dortu si budou moci příchozí poslechnout co nového v kufru u sličné djane KATIE z bookingu HOUSEXIT.

Vstup je zdarma a djs začínají hrát úderem 22:00....TAK SE PŘIJĎTE ZAVLNIT!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016