PARTYINFO

 

REFRESH CONNECTION

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Diga (djdiga.com), Airto (roxy)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, afterparty Studio54
 
 
Airto a Diga tento pátek v žižkovském klubu Anubis
 
 
Tento pátek jsme si pro Vás připravili další pěkne vymazlený večírek a to s velmi známým djem Airtem, který spadá pod Roxy booking a můžete ho znát jako rezidenta velmi oblíbené klubovky Elektra, těšit se od něj můžete na kvalitní elctro house! Jako druhý dj se Vám představí neméně znamý dj Diga, který Vám naservíruje své pumpin electro house progressive! Takže není co řešit a Vy se můžete jen těšit na příjemné prostředí Anubis clubu a kvalitní hudbu od Djs Airto a Diga.

Vstup je zdarma, ceny na baru přijatelné i pro mladého studenta a na konec ráno, když nebudete chtít jít spát, můžete pokračovat na after party Studio54. No a na konec pár něco málo o účinkujících:

DJ AIRTO, dlouholetý pravidelný host na akcích produkovaných klubem Roxy, se řadí k nejdéle působícím DJs u nás. Sjezdil již celou naši vlast i sousední země s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu – jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností, rozmanitostí a precizní technikou. Díky jeho potřebě objevovat stále něco nového se hudebně vyvíjí a v současnosti od něj můžete slyšet house či electro ovlivněné jak EBM, punkem, discem nebo osmdesátými lety, tak i klasické podání s prvky progressive, funky či tech-house.

Díky velkému množství stylově různých desek je však AIRTO velmi univerzální DJ a není pro něj problémem odehrát hned několik druhů setů od vyloženě poslechových, přes sety s prvky disco až po velmi energické taneční sety. DJ AIRTO též poslední dobou často vystupuje za doprovodu zpěváka Tomata. Tím se zařadil mezi DJe využívající kombinaci DJingu a živého zpěvu modulovaného efekty. DJ Airto je též rezidentem nejoblíbenější elektro noci v česke republice ELEKTRA.


DJ DiGA, vlastním jménem Honza Ditrich, pochází z Prahy, konkrétně z Nuslí, kde vyrůstal stranou od místního ghetta. Rodiče také hudebníci, a tak jediný útěk od reality byla, je a bude hudba. V hudbě se hledal určitě každý a konkrétně Honza až do svých dvanácti let, kdy navštívil první pořádně rozjetou párty. Už se neví, která to byla, jen se traduje, že to skončilo pěškobusovou cestou domů, plnou myšlenek... V prváku na střední přišly první gramce a svět se začal točit jako řetízkáč na tripu. Historie je vcelku vkusná, není o reklamě – alespoň z počátku ne,... Není o velkých akcích a LŇDP... Historie je v klídku a – někdy velice vtipnými oklikami – příjemně vyšlapaná cestička až do pražské legendy – Free mondays in ROXY. (...jo jo, přiznávám, ta hrdost tam je, no...)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016