PARTYINFO

 

E.SESSION

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Tripmain (tripmain.com), Adam Cloud (housexit/studio54.cz), Marshall (housexit), Erro
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, afterparty Studio54
 
 
Tripmain a Adam Cloud uvádí páteční E. Session v Anubis Baru
 
 
DJ Tripmain a Adam Cloud pro Vás po dlouhé době opět připravili svou novou residentní noc s názvem E. Session, která bude pravidelně každý měsíc v Anubis clubu. E. Session bude noc zaměřená převážně na hudební styly jako, electro, minimal a progressive. Fandové těchto žánrů by si určitě neměli tuto noc nechat utéct, protože společný versus set, který zde Tripmain a Adam Cloud naservírují, je zárukou, že tento mejdan Vás nenechá jentak v klidu.

Pomáhat jim k tomu bude velice kvalitní sound system od značky Ecler (4+2) – 2400 W a světla od firmy Martin. Jako hosta si pozvali velmi talentovaného DJe Marshalla (HouseXit), který celou noc příjemně okoření svým našláplým electro – progressive setem a DJ Erra, který je nejmladším Djem v České Republice. Na baru budou připraveny některé oblíbené drinky za zvýhodněnou cenu. Vstup je zdarma a pouze pro osoby starší 18-ti let. Proto si s sebou nezapomeňte vzít průkaz totožnosti. Pro ty z Vás, kteří nebudou mít ráno dost, je od 5:00 official afterparty ve studiu 54 (www.studio54.cz )

Na červnovém E. Sessionu se můžete těšit na vystoupení Joela Einhorna, kterého opět doplní Tripmain a Adam Cloud. Takže v pátek 18.5.2007, budeme moc rádi, když přijdete podpořit tento nový mejdan do příjemného prostředí Anubis clubu!!!

Anubis restaurant a club, Štítného 14 (roh Štítného a Cimburkovy ulice), Praha 3, Žižkov  
Info: www.anubis-restaurant.cz, nebo housexit@seznam.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016