PARTYINFO

 

HOUSEEXIT NIGHT

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Veekey (studio54.cz), Shkobiss (housexit/aiffel rec./studio54.cz), Marshall(housexit), Katie (housexit)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma, afterparty Studio54
 
 
Housexit Night v klubu Anubis
 
 
Housexit night, další díl exkluzivně elektrizující housové noci djů Shkobisse a Marshalla, za podpory dalších členů projektu Housexit, jmenovitě djane Katie, která Vám nabídne všechny svoje housové laskominy, které si pro Vás přinese ve svém barvitě vymazleném bagu. Dále se můžete těšit na to, co si pro Vás připraví velmi oblíbený a z vesela jdoucí electro matador, mr. Adam Cloud. Zcela jistě si pro Vás naservíruje smršť melodické electro house music. Hvězdou tohoto večera nebude nikdo jiný, než sympatický, usměvavý dj Veekey, který bude na gramofony pokládat jednu pecku za druhou a zcela jistě Vás naladí na oficiální after party v klubu Studio 54, která zvolna naváže na naši noc.

Zakladatel noci HouseXit, zároven hudebního projektu či agentury, Dj Shkobiss, si na tuto noc připravil specialně vyhousovanou electro-funky smršt, a zároven se představý, vždy v krátkých back to back mixech s ostatními djs. Součástí tohoto dílu Housexit night, bude také oslava narozenin slečny Silvii, která oslaví krásných 20let. Tak hodně štěstí a splněných přáních.

U vstupu nenecháte ani kačku, na baru na Vás čeká příjemná obsluha, nabízející veškerý sortiment alkoholických i nealkoholických laskomin, super zvuk značky Ecler Vašim uším neublíží, tak se přijďte s námi pobavit a ráno třeba můžeme pokračovat ve studiu, když nebudete mít dost. Oficiální afterparty Studio 54 – start 05:00 hod.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016