PARTYINFO

 

METROSEXUÁL ROKU

Datum konání:
02.05.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Celnice
Info:
http://www.metrosexulroku.cz
Popis:
start 21:00
 
 
Přijďte zvolit metrosexuála roku
 
 
Právě v den narozenin nejslavnějšího metrosexuála všech dob – DAVIDA BECKHAMA, se uskuteční již 3. ročník soutěže METROSEXUÁL ROKU. Čeká na vás přehlídka 10 krasavců - finalistů soutěže METROSEXUÁLA roku, vystoupení umělců, řada českých celebrit a PÁRTY plná zábavy!

V odborné porotě usednou tyto celebrity: Kateřina Stočesová, Ray Koranteng, Štěpánka Duchková, Miss Internet 2006 Nikol Moravcová, Ali Amiri, Martina Dvořáková a řada dalších... Na finále zahraje talentovaný houslista Michael Hejč!
 
Krátké info k soutěži:
Soutěž METROSEXUÁL ROKU byla vyhlášena 17. března 2007 na FASHION PARTY v olomouckém klubu Varna. Ředitelem soutěže je přední český stylista a vizážista KÁJA PAVLÍČEK. „Do soutěže se přihlásily desítky metrosexuálů z celé ČR, hlavně pak z velkých měst. Do desítky finalistů, kteří se vám představí ve středu 2. května v pražské CELNICI, se probojovali jen ti nejvíce „metrosexuální.“ Porota, která finalisty vybírala, brala ohled na zaslané fotografie a také na odpovědi přihlášených soutěžících,“ říká výkonný ředitel soutěže METROSEXUÁL roku Kája Pavlíček. Zároveň dodává, že se rozhodně nepotvrdily „obavy“ něktěrých pochybovačů, že přihlášenými soutěžícími budou jen gayové. „Metrosexuály potkáváte každý den na ulici, je to normální kluk, který se rád líbí svému okolí, rád se baví a také ví, že Christian Dior nevyrábí sekačky na trávu,“ dodává s úsměvem Kája Pavlíček.

METROSEXUÁLem ROKU se stane pouze jeden z finalistů, který získá ceny v hodnotě 60 tisíc Kč a exkluzivní smlouvu s prestižní agenturou JARO management! Během večera moderátoři vyhlásí i METROSEXUÁLA ROKU z řady českých celebrit (mezi nominovanými jsou například Jiří Korn, Filip Trojovský, Filip Jankovič, Sámer Issa nebo Milan Baroš.)

Jakékoliv dotazy prosím volejte na tel.č.: 736 736 728 nebo pište na redakce@metrosexualroku.cz
Více info naleznete také na webu: www.metrosexulroku.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016