PARTYINFO

 

OPENING

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Vsetín - Bunkr
DJs:
Kossi, Zláma, Áčko
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk
 
 
Příští pátek se otevře zrekonstruovaný Bunkr ve Vsetíně
 
 
A je to tady! Pátek 11. května - otvíračka legendárního klubu na Vsetíně, tentokrát v novém, stylovém kabátě je konečně tady! Upravený prostor dle nynějších módních trendů skýtá velké množství druhu zábavy. Oprašme vzpomínky a vrhněme se do nové éry této jedinečné diskotéky. Startujeme jak jinak než hvězdně a to v režii top Dje ze zlínského Áčka, mistra zábavy Dje Kossiho a rezidenta klubu Dje Zlámy.

Nejinak tomu bude o den později v sobotu 12. května, kdy sem dorazí oslavit své narozeniny Dj Marcus Cooper z pražského Klubu 54 a společně s našimi rezidenty Mierem a Zlámou plus hostem Jurisem rozproudí taneční mejdan, plný houseových, progresivních a elektro hitovek. Marcus Cooper svým aktivním progresivním stylem "inteligentních setů" stále příjemně překvapuje a dokazuje, že si své místo mezi top Djs zaslouží. Nesporně je svým electro-progresivním způsobem hudebního stylu zárukou kvality s aktuálním zvukem!

V našem novém klubu na vás čekají vaši oblíbení barmani a Djs, zajeté rezidentní noci a samozřejmně i party Dirty Dancing, Termx, Duplex night aj., ceny na baru, které vás mile překvapí a hlavně kupa zábavy skloubená s příjemným prostředím, která je u nás výhradně pro plnoleté.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016