PARTYINFO

 

INNOCENT EVENING 10

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Prostějov - Apollo 13
DJs:
Steve Bicknell (uk), Exler, Dixent, Rolling Dogs's
 
 
Rozhovor se Stevem Bicknellem ke květnové Innocent Evening
Steve Bicknell koncem vystoupí května v Prostějově
 
 
Vše to začalo 17.9.2005, kdy na první večírek pod názvem INNOCENT EVENING přijal pozvání slovenský DJ BOSS .Postupem času se ukázalo, že tato techno akce není až tak nevinná, jak se ze začátku zdálo.Díky rostoucí oblibě jsme mohli na první narozeniny pozvat DJ takového formátu jako je Japonec Takaaki Itoh. Jelikož se snažíme, aby každá akce byla alespoň o kousek lepší, připravili jsme na desátý díl této akce opravdovou lahůdku - vynikajícího Londýnského DJ, producenta a promotéra v jedné osobě -  Steva Bicknella. Mohli jste jej u nás slyšet na takové akci, jako byl ORION HALL. Kdo tam byl, musí uznat, že to byl opravdu masakr. Takže, fanoušci elektronické hudby, nezapomeňte si zaškrtnout v kalendáři datum 26.05.2007 - INNOCENT EVENING 10, Apollo 13.


Steve Bicknell (Lost/Cosmic Rec., London/UK)
Steve se elektronické hudbě věnuje už přibližně 20 roků (!), Jeho první nahrávka vyšla v roce 1990 na značce Paula Oakenfolda (Lost – The Gonzo, label Perfecto), potom se ale vydal vlastní cestou a založil label Cosmic Recordings. Mimo to se s přítelkyní Sheree začal věnovat organizování vlastních akcí v Londýně. Jako první představil britskému publiku djs jako je Jeff Mills, Richie Hawtin, Fumiya Tanaka, Basic Channel, Rush, Robert Hood,.. Nejznámější je určitě série akcí Lost (techno), ale známé jsou i eklektičtěji zaměřené akce jako Burundi , Chiarascuro a nebo Spacebase.

Zlom v jeho kariéře znamenalo vydání série EPs “Lost Recordings” 1 až 4 (1996-1998) na vlastní značce Cosmic. Pak několik let  trávil cestováním a djingem po celém světě (Japonsko, Severní Amerika, Austrálie, samozřejmě Evropa). Jeho nahrávky vycházejí z afrického tribalismu, americké techno školy a aktuálního zvuku evropských techno tracků. Spolupracoval s producenty jako: Joey Beltram, Surgeon, Luke Slater, Ben Sims, Robert Hodd, Cave, Oliver Ho,… Je překvapivé, že tento dj a producent v nejbližších dnech navštíví malý klub v Prostějově.
 



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016