PARTYINFO

 

BON TRIP - REBIRTH SESSION

Datum konání:
19.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Bon Finix (bonfinix.com), Tripmain (tripmain.com), Maxime (Dj center records/paradise/freshup)
 
 
DJ Maxime: "Máte tu větší svobodu."
Bon Trip má od května nový domov v pražské Celnici
 
 
Bon Trip má nový domov
Bon Trip, jeden z klidnějších party projektů místní taneční scény, už konečně našel nový domov. Bon Trip začal po mnoha společně odehraných setech djské dvojky Bon Finix a Tripmain. Po oslavě jejich narozenin v červenci 2006, kterou chytře pojmenovali Bon Trip, začala veřejnost tuto akci žádat čím dál více a pravidelněji. Oba DJové se na konec rozhodli oficiálně odhalit jeden z nejúžasnějších projektů posledních let Combi-Nations World Tour Party a od tehdy se spolu oficiálně objevují „bok po boku“ po celé České republice a Slovensku . Ale nyní přišel čas řádně reprezentovat tento projekt ve městě, kde se zrodil – v Praze. Počínaje 19. května bude mít Bon Trip nový domov v Praze v klubu Celnice. Tato noc bude mít podtitul „Re-birth“ a symbolizovat tak nový domovský klub. Prvním hostem bude DJ Maxime z Francie.

DJ Maxime (Dj Center records/ Paradise / Freshup)
Maxime je velmi vítaným hostem, mimo jiné blízkým kamarádem jak Bon Finixe tak Tripmaina, po jejichž boku si v Praze zahrál už mnohokrát. Maxime začal s Djingem po té, co se před 7 lety přestěhoval do Prahy. Za velmi působivou lze považovat jeho kariéru, neboť byl obsazován jako headliner na hlavních akcích, které byly v České republice organizovány. Za 6 let svého působení v Praze se stihl několikrát objevit ve všech klubech patřících mezi naší špičku jako je Roxy, Duplex, Mecca, Fléda, Fabric a mnoho dalších. Nedávno se vrátil zpět do Paříže, aby zaujmul místo v labelu DJ Center Records (www.djcenter.com), který je známý díky svému podčlánku Paradise Recordings, kde si pravidelně registrují svoje desky umělci jako David Vendetta, Sebastien Drum, Rachael Starr, Mar-t, Les Schmitz a mnoho dalších. Hned po návratu domů začal Maxime pracovat na dvou skladbách: „Onion Ring“, který, společně s Colinem Dalem, vydá pod registrem dalšího z oddílů (Fusion records) celého Labelu, a „Someday“(Betoko) vydaný pod WOW! Recording, labelem řízeným Mar-T & Les Schmitz z Amnesie na Ibize a kde se objeví po boku Llorca (F-com), který vydává další z Betokových remixů. Maximovy sety patří k těm nejpoutavějším, a proto ho od nedávna zastupuje i Energie Music, který reprezentují australští DJ’s.

Bon Trip Project (CZ/CY/ZW) - Bon Trip se skládá ze dvou nejvíce nadějných talentů české taneční scény – Bon Finixe a Tripmaina.

Tripmain, který se již přes rok pravidelně objevuje na pražské taneční scéně, je známý svými energickými a rozmanitými sety, složenými ze všech možných stylů, často přechází od funku k elektru, od elektra k trancu a v poslední době až k minimalu. Přestože tedy není představitelem jednoho žánru, ve skutečnosti nejradši míchá různé žánry dohromady, aby tak znásobil celkový dojem a energii v průběhu jeho setu. Jeho popularita začala sílit, když odstartoval jeho residentní partyy VIBE v žádném jiném,než v jednom z nejlepších klubů v Praze – Mecce. A právě díky VIBE, kde odehrál společně s mnoha hosty své sety, si získal pozornost i mnoha promotérů ze střední Evropy. Pravidelně ho lze potkat na Slovensku, v Polsku a nyní i v Maďarsku. Bon Finix, který se na scéně pohybuje již přes 2 roky, je také pravidelnou součástí na klubové scéně. Jeho talent spočívá především v tom,že dokáže přizpůsobit svůj styl každé party a tím si zaručuje stálá vystoupení po celé republice od velkých halových parties, festivalů, clubů až po bary. V poslední době získal Bon Finix mnoho nabídek i ze zahraničí rozrůstající se o Slovensko, Polsko, Rakousko a dokonce i Anglie.

Každý z Djů si na rok 2006 vytvořil svůj vlastní styl hraní a po nespočetně možností společného vystupování, to vypadá, že tomu tak bude na každé party, kde se oba objeví. Nikdy nebylo pochyb o tom, že tahle dvojka nemá chybu a že jejich znalost elektronické hudby vždy zaručuje skvělou party noc pro clubbery. Nyní má Praha možnost vidět tyhle 2 pravidelně v klubu Celnice na jejich party s názvem „Bon Trip Sessions“.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016